Nema lijepih riječi za bivšu suprugu

Optužena da zlostavlja vlastitu djecu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac Charlie Sheen nema nimalo lijepe riječi za svoju bivšu suprugu Brooke Mueller.

Charlie Sheen je izjavio kako je njegova bivša supruga Brooke Mueller 'opasna, zla kurva koja izlaže njihove blizance ozbiljnoj opasnosti'. 48-godišnji glumac za američki portal TMZ tvrdi kako je njegova misija zaustaviti je u tome prije nego bude prekasno.

Sheen je nazvao TMZ i izjavio kako su njegovi blizanci Bob i Max, stari četiri i pol godine, već pretrpjeli veliku fizičku i emocionalnu bol otkako se nalaze pod Brookeinom skrbi.

Tvrdi kako se dječaci boje majčine kuće koja je prepuna prljavštine i insekata. Prema njegovim riječima Bob je nakon boravka kod majke zadobio ranu na licu koja je bila veoma slična opekotini.

Pogledaj i ovo showbuzz Čuva njegove blizance Atraktivna Julia! Charlie Sheen ljubi 26-godišnju dadilju

>> Pala pomirba: PORNO glumica ga tužila za napad prije 3 godine, a sad su opet u vezi!

Zbog svega ovog se navodno obratio i Centru za socijalnu skrb no nakon toga njegova bivša supruga je dobila još veća prava na djecu.

Ovaj 'zločesti dečko Hollywooda', kako ga zbog ponašanja znaju zvati mediji, je još dodao i kako nije siguran je li 36-godišnja Brooke ponovno dospjela pod utjecaj droga, ali da je siguran u jednu stvar - 'Ona je grozna ne samo kao roditelj već i kao osoba.'

Podsjećamo, Charlie Sheen je u braku s Brooke Mueller bio od 2008. do 2011. godine. Prije nje, bio je u braku s glumicom Denise Richards - od 2002. do 2006. godine. Ukupno ima petero djece.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene