Tuga zbog gubitka

Celine Dion imala živčani slom? 'Smršavjela je, pije i paranočina je'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica Celine Dion izgubila je početkom godine ljubav svog života, a vrlo brzo nakon toga preminuo joj je i brat.

Kakva tuga. Pjevačica Celine Dion imala je zaista težak period u životu. Nakon što joj je od raka preminuo voljeni suprug, izgubila je i brata Daniela, a sve to ostavilo je navodno posljedice na njezino psihičko stanje.

Pogledaj i ovo Celine Dion - 8 borba s neizlječivim stanjem Prizori teško bolesne glazbene dive rastužili su one koji su vidjeli najnovije fotografije, no ona je ovom gestom pokazala da se ne predaje

Njezini prijatelji kažu kako je doživjela živčani slom, zatvorila se u kuću, smršavjela i postala paranoična, piše RadarOnline. Navodno utapa tugu u alkoholu i drogama, iako tvrdi da je s njom sve u redu.

U svemu tome uz nju su njezina djeca, 15-godišnji sin Rene Charles te šestogodišnji blizanci Nelson i Eddy. Za njima se, kažu bliski izvori, više ne može brinuti. Unatoč svemu, Celine ne traži pomoć, inzistira da je dobro i da će se vratiti na svjetske pozornice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene