BOL I TUGA

RIHANNA I BONO VOX JEDVA IZBJEGLI TRAGEDIJU Boravili u Nici za vrijeme tragedije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavne i poznate osobe reagirali su na društvenim mrežama, a neki od njih su taj dan bili u Nici.

Nica je zavijena u crno zbog sinoćnjeg stravičnog napada. Tugu i šok uzrokovan ovim nemilosrdnim događajem izrazili su i brojni celebrity na društvenim mrežama. Zvijezde od Simona Cowella pa sve do Kim Kardashian izrazili su sućut obiteljima poginulih.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian vidite li razliku? Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

'Upravo sam čuo za tragični događaj u Nici. Šokiran sam. Moje misli i molitve upućujem svima kojima je to potrebno', napisao je Simon.

'Francuska, molim se za tebe. Kada otvorite oči i vidite kaos,mi ćemo zatvoriti svoje i vidjeti harmoniju. S vama smo', napisala je dirljivu objavu Lady Gaga.

 

'Napokon sam doma i vidjela sam vijesti. Šaljem puno molitvi. Bože, svijet te treba', napisala je Kim na Twitteru.

Zahvalu što su izbjegli tragediju mogu izreći Rihanna i Bono. Glasnogovornik pjevačice Rihanne potvrdio je kako je na sigurnom i da je sve dobro, ali njezin koncert je otkazan. Planetarno poznati Bono također je izbjegao strašni događaj. Tu večer, neposredno prije napada, pohvalio se prekrasnom fotkom munje kako sijeva iznad Francuske.

 

A photo posted by U2 Official (@u2) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene