Zvijezde Masterchefa

Poznati nam otkrili svoje male tajne iz djetinjstva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezde Masterchefa već su dosad pokazali da znaju zaista puno kada je u pitanju snalaženje u kuhinji. A sve je počelo još u mladim danima.

Najpoznatija hrvatska kuhinja ozbiljno se zahuktava, a natjecanje je sve ozbiljnije. Naši kuhari trude se u Celebrity Masterchefu što bolje iskazati. Već su dosad pokazali da znaju zaista puno. A sve je počelo još u mladim danima.

Pogledaj i ovo showbuzz Sasvim iskreno KAD SE KAMERE UPALE: 'Ne želim se pretvarati da sam nešto što nisam'

Otkrili su nam neki od kandidata što su prvo naučili kuhati. Andrea Andrassy kazala je kako je to bio čaj. 'Sjećam se da sam kuhala hrenovke, jaje i kajganu. Mislim da su prvi susreti s kuhanjem bile situacije kada je mama skuhala bolonjez i bratu i meni dala da podgrijemo i napravimo špagete. Uglavnom sam gledala kako mama to radi i pokušala sam to replicirati. Bilo je jako loše na početku, s vremenom je postalo bolje', priča Andrea Andrassy.

Baby Dooks otkrio je da je prvo počeo kuhati tjestenine. 'Ja sam već s devet godina kuhao s mamom. I omlete sam znao raditi kao mali', kaže. Lijepa Sementa Rajhard prvo je naučila spremati palačinke, koje joj i danas svi hvale.

'Moje prvo pravo jelo bila je pizza. Radio sam u Londonu preko godinu dana u jednoj pizzeriji. Nakon što sam se vratio u Hrvatsku, frendovima sam radio samo pizze', priča Hrvoje Rupčić.

Ivana Marić bacila se odmah na slastice. 'Prvo sam naučila praviti palačinke u 4. razredu osnovne i onda sam baš voljela praviti kolače. Mislim da su bile ledene kocke. Nakon godinu dana sam svaki vikend radila ledene kocke.'

Celebrity MasterChef gledajte od ponedjeljka do srijede u 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr!  Propuštene epizode pogledajte ovdje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene