Kakvo tijelo!

Ove fotografije objašnjavaju zašto ovu ženu zovu boginjom ljepote, njoj Photoshop definitivno ne treba!

Candice Swanepoel Candice Swanepoel Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel - 1 Candice Swanepoel - 2 Candice Swanepoel - 3 Candice Swanepoel - 1 Candice Swanepoel - 4 Candice Swanepoel - 3 Candice Swanepoel - 2 Candice Swanepoel - 4 Candice Swanepoel - 8 Candice Swanepoel - 7 +7 Candice Swanepoel - 6 Galerija

Manekenka Candice Swanepoel očarala je sve prisutne na jednoj brazilskoj plaži u kupaćem kostimu koji je minimalno prekrio njezino savršeno tijelo.

Model i bivša Victorijina anđelica Candice Swanepoel očarala je sve koji su upijali sunčeve zrake na jednoj brazilskoj plaži pokazavši sve raskoši svojeg tijela.

Pogledaj i ovo Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Wow! Kraljica modnih pista za važan je događaj odabrala elegantnu haljinu ispod koje je jasno pokazala da ne nosi baš ništa!

Candice se zabavljala s prijateljima u kupaćem kostimu svojeg brenda ''Tropic of C'' ljubičaste boje, a minijaturni bikini prekrio je samo njezine najintimnije dijelove i ostavio ostatak nevjerojatno vitke figure otvorenim za poglede.

S obzirom na to da je godinama nosila revije za Victoria's Secret, Candice je isklesala tijelo do savršenstva, a mnogi su je nazivali najljepšom ženom ovog poznatog brenda, uz bok Adriani Limi.

Nakon odlaska iz Victoria's Secreta, Candice je otvorila svoje poduzeće koje se bavi proizvodnjom kupaćih kostima inspiriranih prirodom i ženskim tijelom, a svi kostimi i pakiranje u kojima dolaze napravljeni su od materijala koji se mogu reciklirati i koji ne štete okolišu.

Za razliku od mnogih modela, Candice je odrasla na selu u Južnoj Africi i stoga joj je briga za okoliš i prirodu od izuzetne važnosti.

Ova mlada poduzetnica, osim što prodaje vlastitu liniju kupaćih kostima, model je i za mnoge poznate brendove. Prošle godine bila je model Kim Kardashian za njezin brend "Skims".

Ponosna je majka dvojice sinova, Anacea i Ariela, koje je dobila s bivšim partnerom i manekenom Hermannom Nicolijem, s kojim je vezu prekinula 2017. godine, a koliko je poznato, nakon toga njezino srce nitko nije ponovno uspio osvojiti. Prekinuli su nakon 14 godina, a upoznali su se i zaljubili u Parizu kada je ona imala 17 godina, a on 23. Zaručili su se 2015. godine, no svemu je navodno presudila prevelika udaljenost zbog poslova.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput novom fotkom još jednom dokazala da je kraljica hedonizma, a pali su komentari i na ovaj kupaći!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 6 Sanja Vejnović - 5 +4 Sanja Vejnović i Goran Mećava Celebrity Naša glumica našla se na listi najljepših na svijetu, a uzdahe mami i u 61. godini: "Savršena u svakom pogledu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene