samo ležerno

Nekoć omiljenu plavušu uhvatili u rijetkom izlasku u javnost, čini se kako joj privatnost paše nakon 20 godina bogate karijere

Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Getty Images) +0 Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Galerija

Cameron Diaz rijetko se u posljednje vrijeme pojavljuje u javnosti, a fotografi su je ovoga tjedna uhvatili u kupnji u Los Angelesu.

Bivša glumica Cameron Diaz prije nekoliko je otišla iz Hollywooda kako bi se posvetila obitelji, a 49-godišnja ljepotica rijetko se više i pojavljuje u javnosti. Fotografi su je ovoga tjedna uhvatili dok je obavljala kupnju nakon Božića, a nekadašnja holivudska miljenica na sebi je imala crnu ležernu kombinaciju te je neometano šetala Los Angelesom.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz jako su slatki Miljenica publike uhvaćena u trenucima sreće na koje je dugo čekala, a ona i suprug godinama već žive povučeno!

Iako je jasno dala do znanja da ne želi više biti dijelom celebrity života, paparazzi je u dalje prate u stopu gdje god da se pojavi. Ovoga puta pokušala se sakriti ispod zaštitne maske za lice i sunčanih naočala, no nije joj uspjelo.

Podsjetimo, Cameron je šokirala javnost kada je 2014. godine objavila da se povlači iz glume, a krajem 2019. uslijedio je još jedan šok.

Cameron je tada na svojem Instagramu objavila da su ona i njezin suprug Benji Madden (42) dobili kćer, koju su nazvali Raddix, a do danas još nije poznato je li djevojčicu rodila glumica ili surogat majka.

Cameron i kćerkicu krije od javnosti i ne dijeli njezine fotografije na društvenim mrežama, no paparazzi su je u nekoliko navrata uhvatili i s njom.

Iako izbjegava javna pojavljivanja, Cameron je itekako aktivna na Instagramu, gdje uglavnom reklamira svoja vina koja proizvodi od organskog grožđa i bez šećera.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić Celebrity Luka Nižetić otkrio u čijem je društvu proveo blagdane pa raznježio mnoge: "Ona je moj Božić i moje sve"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene