Problemi s izgledom

'Promijenio mi je lice na tako čudan način!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cameron Diaz priznala je da žali što se podvrgnula botoxu nakon loše reakcije na plastičnu operaciju.

41-godišnja glumica priznala je da joj je on promijenio lice 'na vrlo čudan način' te da žali što nije pustila da joj lice prirodno stari.

Pogledaj i ovo showbuzz Potpuno ogoljena Slavna ljepotica ovako izgleda bez imalo šminke!

'Možda jednom požalite što nemate nikakav ukras dolje'

Cameron Diaz otvoreno je progovorila o tijeku kozmetičkog postupka kojim je željela poboljšati svoj izgled priznala je kako je i prije isprobala botox. 'Promijenio mi je lice na tako čudan način te sam pomislila - ne, ne želim tako izgledati. Radije ću gledati kako mi lice stari, nego imati lice koje kao da mi ne pripada', rekla je Diaz.

Glumica trenutno promovira svoju 'The Body Book', a priznala je i kako je zadovoljna sa svojim borama 'smijalicama' te da ne planira ići na operaciju.

'Volim ih, ne smeta mi to. To znači da se smijem cijeli život. Volim život, sretna sam i nemam problema s tim', rekla je glumica.

Ova 41-godišnjakinja cijelo jedno poglavlje svoje knjige posvetila je ženskom intimnom području i njegovom održavanju. Glavna poruka je: ne slijedite trendove i nemojte se brijati dolje.

Poznata po svojoj iskrenosti, progovorila je i o svojoj borbi s aknama. 'Bilo je to vrlo sramotno, učinila sam sve što sam mogla kako bi ih se riješila. Probala sam ih prikriti make upom, isprobala sam razne lijekove, no ništa nije pomoglo', rekla je Diaz.

'Bio je pravi pothvat sakriti ih za kamere. To je bilo vrlo neugodno, sramotno i frustrirajuće te sam se uvijek osjećala loše zbog toga', priznala je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene