vratit će se?

Povukla se iz svijeta glume zbog obitelji pa iznenadila odlukom: "Nikad ne reci nikad"

Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) +0 Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Galerija

Cameron Diaz priznala je kako joj gluma ne nedostaje, no kaže da želi reorganizirati svoj život i ako se vrati, to će biti po njezinim pravilima.

Glumica Cameron Diaz otkrila je kako je otvorena za sve opcije što se glume tiče. 47-godišnja Diaz se posljednji put pred filmskim kamerama pojavila 2014. godine u filmu "Annie", nakon čega se posvetila obitelji.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz jako su slatki Miljenica publike uhvaćena u trenucima sreće na koje je dugo čekala, a ona i suprug godinama već žive povučeno!

Na pitanja o novim snimanjima nije dala dojam kako je gotova s glumačkom karijerom. "Nikada neću reći nikada. Ne kažem to u vezi ničeg", zaključila je Cameron u posljednjem intervjuu, piše Daily Mail.

"Mislim kako je u redu da si sada reorganiziram život i da odaberem kako se želim vratiti u svijet glume, ukoliko to odlučim. Ne nedostaje mi gluma", priznala je Diaz.

Cameron je u braku s glazbenikom iz benda Good Charlotte Benjijem Maddenom (40) s kojim je dobila kćer Raddix Chloe Wildflower krajem prošle godine. Nedavno je opisala kako se snalazi kao majka.

"Volim biti majka. To je najbolji, najbolji, najbolji dio mog života", rekla je Cameron. Dodala je kako je njezin muž divan otac i kako se osjeća sretno jer je uvijek pri ruci, a na kraju dana dobije vrijeme za sebe dok on pazi na njihovu kćer.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty) +1 Lily Allen (Foto: Profimedia) Celebrity Pjevačica je prvo izazivala u toplesu, a sad je fanove počastila fotkom na kojoj je potpuno gola

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene