Strepi za ozdravljenje

Najteži dani omiljenog Buraka: Život mu se preko noći pretvorio u agoniju

Burak Ozcivit (FOTO: Instagram) Burak Ozcivit (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Burak Ozcivit (FOTO: Instagram) Burak Özçivit (Foto: Instagram) +0 Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Galerija

Burak Özçivit trenutno proživljava težak životni period. Hitna operacija spasila je život njemu izuzetno bliske osobe.

Nevolje za turskog ljepotana Buraka Özçivita ne prestaju. Nakon što je nedavno završio u bolnici zbog ozljede na setu Burak se suočio s novim problemima. Zvijezda serije "Bit ćeš moja" strepi za zdravlje svog oca Bulenta s kojim je neizmjerno blizak.

Pogledaj i ovo Burak Özçivit (Foto: Instagram) Nije mu lako Bali-beg živi u strahu: Morao se obratiti policiji, angažirao je tjelohranitelje i potražio pomoć psihijatra

Burak Özçivit (Foto: Instagram) Burak Özçivit (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Naime, prije nekoliko dana otac mu je operiran, a hitna operacija doslovno mu je spasila život. Izbjegnut je ozbiljniji moždani udar koji ga je mogao zadesiti, a Burak od tada svaki slobodan trenutak provodi s njim.

Iako ga liječnici uvjeravaju da će s njegovim ocem biti sve u redu turski glumac jako je potresen zbog cijele situacije. Dramu s ocem, koji se već godinama bori i sa srčanim problemima, proživljava jako emotivno. Zbog svega se povukao u sebe, a utjehu mu pružaju supruga Fahrije Evcen i majka Džejhan.

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene