može li luđe?

Posrnula pop zvijezda šokirala bizarnom snimkom, otkrila kako je zapalila teretanu: "Moglo je gore"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britney Spears objasnila je u videu da je jedno vodilo drugome i teretana je izgorjela, no više voli vježbati vani.

Pjevačica Britney Spears (38) pridržava se uputa o izolaciji, a velik dio vremena provodi u teretani koju je slučajno uništila.

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

Bivša pop princeza je otkrila da je zapalila svoju omiljenu prostoriju i objasnila na Instagramu što se dogodilo. 

"Bila je to nesreća, ali da, ja sam je zapalila teretanu. Prošla sam pored vrata teretane i vidjela plamenove. Božjom milošću alarm se ubrzo ugasio i nitko nije ozlijeđen. Nažalost, sada su mi ostala samo dva komada opreme i jednostrano ogledalo. Ali moglo je biti gore, tako da sam zahvalna. Ionako više volim vježbati vani", istaknula je Britney koja je ostavila upaljene svijeće. 

Pjevačica je u videu progovorila što se dogodilo, a onda nastavila bezbrižno pokazavati pratiteljima koje vježbe mogu napraviti s utezima i bez sprava. 

Obožavatelji su pružili pjevačici podršku komentirajući da to moglo dogoditi bilo kome. "Nemoj razbijati glavu", "Bitno da nitko nije nastradao", "Svakom se ovakva nesreća može dogoditi", napisali su joj. Ipak, neke je pratitelje zabrinula, a dio njih je nasmijala jer smatraju da je olako shvatila cijeli incident. 

"Je li još netko zabrinut za nju?", "Jedno je vodilo drugom. Stvarno je luda", "Tako je opuštena oko spaljivanja teretane", "Sve oko ovog mi uzrokuje anksioznost", "Plačem od smijeha. Koji vrag", "Kako ona to sa smiješkom kaže da je zapalila teretanu. Koja kraljica", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

but yes …. I burnt it down 🙈. I walked past the door to the gym and flames 🔥🔥🔥🔥 BOOM !!!!!! By the Grace of God the alarm 🚨 went off after that and yippy hoorah nobody got hurt 🙏🏼. Unfortunately now I have only two pieces of equipment left lol and a one-sided mirror gym 🙄🙄🙄 !!!!! But it could be much worse so I’m grateful. Pssss I like working out better outside anyways 🌸🌸🌸🌸🌸 !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Inače, Britney često svojim objavama zabrinjava pratitelje, kojih ima više od 24 milijuna Instagramu. Nedavno se hvalila svojim izgledom kose ujutro i pritom izazvala čuđenje zbog svog lica koje je bilo čudno našminkano. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek Jacques Houdek +0 Jacques Houdek (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Houdek objasnio da glazbenici nisu bogataši kako se vjeruje: "Ne spavam na novcu, živim na selu"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene