Stigla prinova

Konačno lijepe vijest za kraljicu Elizabetu, nakon što joj je sin priuštio skandal, njegova kći rodila joj je 12. praunuče

Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) +0 Princeza Beatrice (Foto: Getty Images) Galerija

Princeza Beatrice postala je majka, njoj je ovo prvo dijete, dok njezin suprug Edoardo Mapelli Mozzi iz prošlog braka ima sina.

Britanska princeza Beatrice, unuka kraljice Elizabete, rodila je djevojčicu, svoje prvo dijete sa suprugom Edoardom Mapellijem Mozzijem, objavila je u ponedjeljak Buckinghamska palača.

Pogledaj i ovo Princ Andrew (Foto: Getty Images) grijesi iz prošlosti Skandal ne jenjava: Kraljevska obitelj urotila se protiv člana koji je optužen za silovanje 17-godišnjakinje

Beba, teška 2,78 kilograma, rođena je u londonskoj bolnici Chelsea and Westminster Hospital.

Beatrice, deseta u nasljednom nizu za britansku krunu i najstarija kćer princa Andrewa i Sarah, vojvotkinje od Yorka, vjenčala se s grofom i trgovcem nekretninama Mapellijem Mozzijem u srpnju 2020.

"Njezino kraljevsko visočanstvo i dijete su dobro i par se raduje što će svoju kćer predstaviti njezinom starijem bratu Christopheru Woolfu", priopćila je palača.

Princeza Beatrice u tajnosti se vjenčala za talijanskog grofa i tajkuna, a bilo je to prvo tajno vjenčanje u britanskoj kraljevskoj obitelji u 235 godina. Beatrice i Edoardo vjenčali su se u dvorcu Windsor u srpnju prošle godine.

Novorođena beba je 12. praunuče 95-ogodišnje britanske kraljice.

Rođenje bebe dobra je vijest za britansku kraljevsku kuću jer dolazi poslije gomile negativnih naslova koji su uslijedili nakon američke tužbe za seksualno zlostavljanje podignute protiv Beatriceinog oca, princa Andrewa, kraljičinog drugog sina.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene