Nakon 12 godina

'Ovo je naše vrijeme da svatko poradi na sebi, a tako i na našem odnosu!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I 18 godina nakon što se ovjenčala titulom Kraljice Hrvatske, te se na svjetskom izboru plasirala na visoko četvrto mjesto - Iva Balaban suvereno vlada manekenskim vodama.

Tako se 35-godišnja Iva Balaban našla kao zaštitno lice još jedne modne kampanje. U intervjuu za Story otkrila je kako joj pomalo objektiv fotoaparata nedostaje:

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Vjerovao je u nju Otkriven razlog razvoda slavnog para nakon 7 mjeseci braka: "Srce mu je slomljeno, osjeća se kao idiot"

'Naravno da su se vratile neke stare uspomene, ali ponašala sam se maksimalno profesionalno i ozbiljno. Lagala bih kada bih rekla da se nisam zaželjela jedinstvene atmosfere koja je uvijek vladala na setu. Cijela ta dinamika, hektičnost i kreativnost samo su me podsjetili na to da ljubav između mene i mode nikada nije bila upitna.'

>>>> Bolja strana nogometa: Lijepe žene naših nogometaša!

A upravo iz te ljubavi Iva je zajedno s  Mirelom Forić Srnom pokrenula modni portal koji je nedavno proslavio prvi rođendan. Često isticana kao žena istančanog modnog stila otkriva:

'Moda je igra i važno je razviti stil kojim ćete kombinirati razne komade. Dizajnerska odjeća uvijek je trend, ali pravi stil dolazi sa stavom i osobnošću koji nemaju veze s novcem.'

Na mamin novi posao moralo se priviknuti Ivino troje djece - Tasha, Ivano i Tessaa no prioriteti su za Ivu jasni:

'Volim imati sve pod kontrolom, uz to sam i vrlo organizirana, premda mi to katkad i odmaže. Djeca su prioritet i tek kada su oni potpuno zbrinuti i sigurni u svojim školama i vrtićima, krećem u akciju zvanu Buro, što znači brojne sastanke, nove ideje i njihove realizacije.'

U intervjuu za Story Iva, se osvrnula i na svoj 12-godišnji brak s  Boškom Balabanom: 

'Ovo je naše vrijeme da svatko poradi na sebi, a tako i na našem odnosu. Vrijeme uvijek zna najbolje!', prokomentirala je Iva.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene