Umorile ga glasine

Nakon suludih tračeva o svom ljubavnom životu, ljepotan prošetao u nešto zapuštenijem izdanju

Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) +0 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Galerija

Bradley Cooper i Irina Shayk prekinuli su u lipnju nakon 4 godine ljubavi.

O slavnom glumcu i novopečenom redatelju posljednjih se mjeseci pisalo doista svašta.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP "jači nego moj!" Enis Bešlagić nije se uspio suzdržati od komentara na račun jednog dijela njenog tijela, vidite li što mu je privuklo pažnju?

Prvo se pričalo da djevojku Irinu Shayk vara s kolegicom Lady Gagom, a zatim su on i ruska seks-bomba odlučili prekinuti nakon 4 godine ljubavi.

Kasnije se pokazalo kako Lady Gaga nije bila uzrok prekida, jer ona ljubi drugog, no nitko sa sigurnošću ne može reći što se dogodilo između para. Ne zna se niti u kakvim je odnosima ostao atraktivni bivši par, no činjenica jest kako im je kćerkica Lea de Seine na prvom mjestu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

A prošli vikend malena plavušanka provela je s tatom i njegovim prijateljima na plaži u Malibuu na kojoj je Bradley predstavio nešto zapušteniji izgled te brkove koji većini muškaraca baš i ne stoje. Po dobrom starom običaju, njegovo je lice bilo smrknuto čim je spazio paparazze.

Radi se o jednom od njatajanstvenijih holivudskih glumaca koji nikada nije raspravljao o svom privatnom životu, pa se tako nije osvrnuo niti na nedavne glasine kako je priča o ljubavi s Lady Gago bila samo paravan za njegovu vezu s holivudskom kolegicom Jennifer Garner, bivšom suprugom Bena Afflecka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Jedan je tračerski portal čak objavio vijest kako par čeka dijete, no javnost to nije uzela za ozbiljno, pa se ubrzo o svemu prestalo pisati.

Čini se kako je neodoljiva Lea trenutno jedina žena u njegovom životu. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Leyla Hajrović (Foto: PR) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) +8 Leyla i Izet Hajrović (Foto: Instagram) Celebrity Supruga dinamovca u haljini koju će drugi moći kupiti tek u studenom: "U početku sam ja uzdržavala njega"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene