Nova romansa?

Utjehu potražio u društvu plavuše: Poslije profesorice uhvaćen u društvu medicinske sestre

Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Profimedia) +0 Brad Pitt (Foto: Profimedia) Galerija

Brad Pitt cijelu je večer razgovarao i smijao se u društvu plavokose žene.

Holivudska glumica Angelina Jolie nakon žestokih javnih okršaja s bivšim suprugom Bradom Pittom oko skrbništva nad djecom, vratila se poslu i snimanju novog filma, dok je Brad odlučio predahnuti u ženskom društvu. 

Pogledaj i ovo Brad Pitt i Jennifer Aniston Ozbiljno je to Brad Pitt otkrio je tajnu Jennifer Aniston koja ga je prestravila, nije mu bilo svejedno: "Alarm se uključio i našao sam je vani"

Na privatnom humanitarnom koncertu Red Hot Chilli Peppersa i K.D. Langa te aukcije umjetnina, Brad je viđen u društvu plavokose žene imena Sat Hari.

Sat je medicinska sestra koja prati članove Red Hot Chilli Peppersa, a nadimak joj je "majka benda" jer ih prati na svim turnejama, svi je obožavaju i osoba je od pravog povjerenja.

Očito je to shvatio i slavni glumac jer cijelu večer nije skidao osmijeh s lica tijekom razgovora s njom, a sudeći prema njihovoj neverbalnoj komunikaciji moguća je i nova romansa.

Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Na kraju dodajmo da se Sat bavi i dizajniranjem nakita, a jedan lančić iz njene kolekcije svidio se i Bradov bivšoj Jennifer Aniston, koja ga je jednom prigodom izabrala i za crveni tepih.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene