''sačuvajte te njegove gene!''

Snimka Brada Pitta koji jede čips na tribinama Wimbledona pravi je hit na internetu, a komentari su još bolji: ''Mogu li biti taj čips?''

Brad Pitt Brad Pitt Platforma X 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 7 Brad Pitt - 6 Brad Pitt - 5 Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 3 +22 Brad Pitt - 4 Galerija

Brad Pitt već godinama slovi za pravog holivudskog zavodnika i šarmera, a koliko su žene opsjednute njime dokazuje i posljednji videozapis na kojem jede čips, a koji je postao pravi hit na društvenim mrežama.

On je jedan od najpopularnijih ljudi Hollywooda nakon gotovo četiri desetljeća u industriji, a da je ženama i dalje slaba točka dokazalo se opet i nakon njegovih posljednjih fotografija s Wimbledoma.

Da još uvijek ima ono nešto, Brad Pitt je pokazao u svečanoj loži na teniskom natjecanju, a mnogi pogledi bili su uprti upravo u njega, a ne na zvijezde turnira koji su se borili za titulu.

Pokazujući svoj vrhunski stil, Brad, koji je u Ujedinjenom Kraljevstvu zbog svog novog filma Apex, nosio je svijetloplavu pletenu polo majicu s i avijatičarske sunčane naočale. Njegov već dobro poznati pogled i stiskanje donje čeljusti uhvaćeni su na brojnim fotografijama, a da za njim pate žene diljem svijeta pokazuju i objava na Twitteru na kojoj su obožavateljice poludjele za Bradom koji je na teniskom meču jeo čips.

''On i dok jede čips izgleda fanastično'', pisalo je u objavi.

''U bilo kojoj sobi. Sačuvajte te njegove gene…'', ''Nisam mislila da je ljudski moguće da ti se ne svidi Brad Pitt. Pretpostavila sam da će čak i golub koji ga vidi kako hoda ulicom pomisliti: ''Lijepo...'' Prokletstvo, je li Brad Pitt zaista toliko zgodan?'', pisali su korisnici Twittera.

''Mogu li biti taj čips…'', ''On je bio najljepša stvar u mojoj sobi jučer za vrijeme Wimbledona'', bili su još neki od komentara.

Iako su na tribinama bile i brojne druge zvijezde poput Daniela Craiga, Nicka Jonasa i ostalih glumaca, Brad je bio glavna atrakcija, a iako ima već 59 godina, njegov izgled pravi je misterij svima na svijetu.

Iako su mnogi u Hollywoodu misteriozni u vezi vječno mladog izgleda, Brad je ovako govorio o svom stavu o starenju.

U intervjuu za Esquire rekao je: ''Stariš, postaješ nestašniji, a udobnost postaje važnija. Mislim da je to tako jednostavno.''

Kada su ga pitali o režimu ljepote, rekao je: ''Odrastao sam sa seoskim mentalitetom, na neki način, nanesite sapun jednom dnevno i možete ići...''

Još jedan ključni čimbenik za koji Brad tvrdi da je zaslužan za njegov dobar izgled, bila je njegova odluka da prestane pušiti.

''Rekao sam da će biti sve ili ništa i odluka je pala'', rekao je jednom.
Iako su ga godine sustigle, Brad i dalje ima savršene crte lice kao mladić, a ni pokoja sijeda ništa ne umanjuje njegov seksepil.

Koliko god godina imali, na svijetu postoji rijetko koja osoba koja ne gaji simpatije prema šarmantnom Bradu, a kako se s godinama mijenjao pogledajte u našoj galeriji.

Zgodni Brad glumom se počeo baviti s 22 godine, a igrao je u filmovima kao što su "Klub boraca", "Igra pobjednika", "Bilo jednom… u Hollywoodu" i filmskom serijalu "Oceanovih jedanaest".

Prošlog ljeta Brad je natuknuo kako će uloga u filmu ''Bullet Train'' biti njegova posljednja, ali čini se da je ljubav prema ovom umijeću bila jača pa je nastavio snimati još filmova.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan +21 Josip Radeljak - 1 Celebrity Dikan otkrio tko je nova žena u njegovu životu pa podijelio i sretne vijesti? "Još samo korak do oltara!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Walme Snimanje spota za singl Obsesion - 1 Valentina Walme - 1 Valentina Walme - 3 +20 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Celebrity Na ovakve prizore jedne od najseksi Hrvatica čekalo se od početka ljeta: "Napokon! Tijelo fantazija!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene