Stare rane

Fatalnu Angelinu teško je zaboraviti: Brad Pitt ne želi ozbiljnu vezu s profesoricom Neri, prioritet su djeca

Brangelina 1 (Foto: Profimedia) Brangelina 1 (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Brangelina 1 (Foto: Profimedia) Brangelina (Foto: Profimedia) Pitt i Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie i djeca (Foto: Profimedia) +0 Neri Oxman (Foto: Profimedia) Galerija

54-godišnji glumac Brad Pitt od početka godine navodno ljubi MIT profesoricu Neri Oxman.

SLAVNI glumac još uvijek nije spreman za ozbiljnu vezu.

Pogledaj i ovo Brda Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Potpalila glasine Jennifer nakon susreta s bivšim objavila vruću fotografiju: "Nadam se da ju je to Brad skinuo"

Iako su prošle gotovo dvije godine od jednog od najvećih holivudskih razvoda, onog između glumačkog para Brada Pitta i Angeline Jolie, čini se kako niti jedno od njih još uvijek nije spremno za novu vezu.

Brangelina (Foto: Profimedia) Brangelina (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, Brad se u fatalnu Angelinu zaljubio na setu filma "Mr. and Mrs. Smith" 2004. godine. Ona je godinu dana prije finalizirala razvod od glumca Billyja Boba Thorntona no on je tada i dalje bio u braku s glumicom Jennifer Aniston, a nakon što su slike s Angelinom obišle svijet, Jennifer je zatražila razvod, a Angelina je dobila epitet razaračice brakova. U 12 zajedničkih godina u kojima se činilo kako je među parom sve u najboljem redu, duo se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Francuskoj, dobio troje biološke djece te posvojio dvoje, a Brad je priznao i najstarijeg Angelininog sina Maddoxa kojeg je ona posvojila iz Kambodže još u vrijeme dok je bila u braku s Billyjem.

Pitt i Aniston (Foto: Profimedia) Pitt i Aniston (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No u rujnu 2016. godine uslijedio je šok kada se saznalo da se par rastaje, a razvod nije bio nimalo civiliziran kako se očekivalo od samozatajnog para: razne optužbe pljuštale su sa svih strana, a uglavnom su se ticale Brada i njegove ovisnosti o alkoholu, kao i navodnog fizičkog i psihičkog zlostavljanja Angeline i djece, a spominjale su se i brojne njegove prevare. A kako to obično biva u Hollywoodu, priča je s vremenom izgubila na važnosti, a ono što je Brangelinu ponovno vratilo na stranice žutog tiska bila je MIT profesorica Neri Oxman za koju se već mjesecima priča kako je osvojila jednog od najzgodnijih frajera u Hollywoodu.

Neri Oxman (Foto: Profimedia) Neri Oxman (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

42-godišnja profesorica navodno je 54-godišnjeg glumca osvojila još početkom 2018. godine no prema posljednjim šuškanjima na portalu Entertainment Tonight, par se na negovo inzistiranje samo povremeno druži jer glumac i dalje nije spreman za ozbiljnu vezu. "Nisu službeno zajedno jer Brad nije spreman za nešto ozbiljnije. Sada je fokusiran na svoju karijeru i djecu koja su njegov prioritet. Izlazi na spojeve i uživa no nema govora o nečem ozbiljnijem", otkrio je nepoznati izvor za spomenuti portal.

"Kad ne radi i nije s djecom, Brad izlazi s prijateljima no voli ostati i doma te se družiti s dragim ljudima. Brad i Neri se odlično zabavljaju pa će vidjeti gdje će ih to odvesti."

Čini se kako je danas 43-godišnju Angelinu doista teško zaboraviti i preboljeti, a nju su od prekida također povezivali s raznim muškarcima, među kojima je i glumac Jared Leto no glumicu se u javnosti može vidjeti isključivo sa šestero djece od koje se ne odvaja. Radi se o 16-godišnjem Maddoxu, 14-godišnjem Paxu, 13-godišnjoj Zahari, 12-godišnjoj Siloh te 9-godišnjim blizancima Vivienne i Knoxu koji su joj najdraže društvo, a otkad je ponovno slobodna, glumica blista.

Angelina Jolie i djeca (Foto: Profimedia) Angelina Jolie i djeca (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tijekom ljeta, Brad će po sudskom nalogu imati više vremena za druženje s djecom, s obzirom na to da će njihova majka za to vrijeme snimati film "Maleficent 2" u Velikoj Britaniji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene