Na Broadwayu

Bračni par zajedno u 'prijevari'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bračni par u stvarnom životu, Daniel Craig i Rachel Weisz glumit će preljubnički bračni par u broadwayskoj produkciji drame Harolda Pintera 'Prijevara'.

Daniel Craig i Rachel Weisz i privatno su bračni par, a sada će glumiti i glumački par. Pinterov komad iz 1978. priča je o ljubavnom trokutu koji čine bračni par Emma (Weisz) i Robert (Craig) te njegov prijatelj i njezin ljubavnik Jerry (Rafe Spall).

Pogledaj i ovo Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Zagonetan par Zaljubili su se tek 16 godina nakon prvog susreta, a danas slove kao jedan od najtajanstvenijih parova

Za Weisz će to biti prva broadwayska uloga, dok je Craig na Broadwayu zadnji put glumio 2009. u predstavi 'A Steady Rain' u kojoj je glumio s Hughom Jackmanom, piše britanski list 'The Guardian'.

>> 'Ja samo sjedim na stražnjem sjedalu i hihoćem se poput djevojčice!'

'Prijevaru' će režirati Mike Nichols, a premijera je najavljena za 3. studenoga u kazalište Barrymore. Craig, koji je navodno potpisao ugovor za još najmanje dva filma o Jamesu Bondu, i Weisz, koja glumi u 'Carstvu velikog Oza' zajedno su glumili u hororu 'Dream House'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene