Uvijek sa stilom

Jedna od najbogatijih Hrvatica pokazala savršene noge u kratkom kombinezonu

Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (Foto: PR) Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (Foto: Danijel Galić) Borna Kotromanić (Foto: PR) +0 Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Galerija

Borna Kotromanić plijenila je pažnju na Bipa Fashion.hr-u upečatljivom modnom kombinacijom.

Bivša modna dizajnerica i blogerica Borna Kotromanić česta je gošća modnih događanja u gradu, pa tako nije propustila ni ono najiščekivanije - zagrebački Bipa Fashion.hr, gdje je revije pratila iz prvog reda.

Pogledaj i ovo Antea Kodžoman ''mislim da...'' Bivša kraljica Hrvatske danas je agentica za nekretnine, evo što kaže kad će pasti cijene stanova!

Za tu je prigodu odjenula bijeli kratki kombinezon, koji je u prvi plan istaknuo njezine duge noge i dekolte, a cijelu je kombinaciju začinila s neobičnim šeširom i kravatom oko vrata. Za outfit ju je inspiriralo jahačko odijelo, što je i sama priznala na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic) on

Borna se može pohvaliti titulom jedne od najbogatijih Hrvatica, iza koje je brak s multimilijunašem Lukom Rajićem, od kojeg se razvela 2004. godine.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele i Geri Halliwell (Foto: Instagram) +6 Adele (Foto: Profimedia) Celebrity Ma je li to ona? Nikad mršavija pjevačica poslije razvoda zablistala na rođendanskoj proslavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene