Kožno izdanje

Zbog uske haljine u kojoj je pokazala grudi i noge sve su se glave okretale za Bornom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Borna Kotromanić posjetila je treću večer Bipa FASHION.HR-a.

Sasvim poseban modni spektakl obilježio je treći dan Bipa FASHION.HR-a, koji je započeo dodjelom Modne nagrade Ana Lendvaj za najbolju kolekciju prikazanu u 2018. godini, a nastavio se revijama dizajnera koji su unijeli novu, svježu energiju na modnu scenu.

Pogledaj i ovo Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Uvijek sa stilom Jedna od najbogatijih Hrvatica pokazala savršene noge u kratkom kombinezonu

Nakon što se publika prisjetila legende modnog novinarstva u Hrvatskoj i dugogodišnje novinarke Večernjeg lista, nagradu za najboljeg zasluženo je odnio Juraj Zigman, za kolekciju prikazanu krajem prošle godine u Rijeci. 

Nakon početnog slavlja, program Bipa FASHION.HR-a nastavio se revijama Morane Krklec, Jelene Holec, Anthony Avangarda, Mateyaneire i Twinsa, koji su svoju kolekciju predstavili pod pokroviteljstvom branda CCC shoes.

Među brojnim poznatim Hrvatima koji su došli pogledati spomenute revije, bila je i Borna Kotromanić, koja je pažnju plijenila poprilično smjelim outfitom. Pozirala je u kratkoj kožnoj haljini u kojoj je pokazala grudi i noge. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) +6 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Celebrity Možda ima višak kilograma, no za oblinama ove ljepotice uzdišu i muškarci i žene diljem svijeta

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene