Težak rastanak

Borna Ćorić shrvan zbog gubitka prijatelja, oprostio se od njega dirljivom objavom: "Hvala ti što si bio uz mene u dobrim i lošim vremenima"

Borna Ćorić, Marko Babić Borna Ćorić, Marko Babić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić, Marko Babić Borna Ćorić, Marko Babić Marko Babić - 2 Marko Babić Marko Babić Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić Marko Babić Marko Babić Marko Babić +19 Marko Babić Galerija

Borna Ćorić oprostio se od prijatelja Marka Babića, koji je izgubio bitku s teškom bolesti u 32. godini.

Hrvatski arhitekt, autor bestselera i stručnjak za marketing Marko Babić preminuo je u 32. godini nakon teške borbe sa sarkomom.

Od njega se na svojem društvenim mrežama opraštaju brojni obožavatelji i prijatelji, a među njima je i tenisač Borna Ćorić, koji je Marku posvetio emotivnu objavu na svojem profilu na Instagramu.

"Nikada nisam bio talentiran kao ti za pisanje captiona i većinom si ti vodio o tome brigu, pa ću ti napisati baš onako iz srca. Hvala ti što si bio uvijek uz mene, u dobrim i lošim vremenima. Pamtit ću te kao nepopravljivog optimista koji je obožavao život! Falit će mi tvoj humor, nepresušne ideje i vedri duh! Počivaj u miru, prijatelju", napisao je Borna uz zajedničke fotografije s Markom, a pratitelji su mu u komentarima uputili izraze sućuti zbog gubitka.

Tužnu vijest o Markovoj smrti objavila je njegova obitelj, a otkrili su i kada će se održati i njegov posljednji ispraćaj.

"Znamo da ima tu puno ljudi koji se žele pozdraviti s Markom. To će moći napraviti u petak u 10 sati u krematoriju (velika dvorana) na Mirogoju", objavila je Markova obitelj.

Marko je iza sebe svoju dugogodišnju partnericu Tinu Biloglav i njihove dvije kćerkice Lucu i Tonku. Obitelj mu je bila najveća podrška u teškoj borbi koju je opisao u bestseleru "Putovanje zvano igra".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 3 Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput pokazala tko je iznenadio Blooma na terasi: "Danas smo imali gosta..."

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Richards sa suprugom i sinom Michael Richards Michael Richards i Jerry Seinfeld (Foto: Getty Images) Michael Richards i Beth Skipp (Foto: Getty Images) +12 Michael Richards, Jason Alexander i Jerry Seinfeld (Foto: Getty Images) Nekad i sad Pamtimo ga kao šašavog Kramera iz Seinfelda, otad se dosta promijenio, a nakon jednog skandaloznog ispada u javnosti se rijetko pojavljuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene