"izdržavam nekako"

Boba Živojinović nikad iskrenije progovorio o braku s Lepom Brenom koji traje 34 godine, otkrio i njihovu tajnu!

Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Lepa Brena Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Instagram) +0 Lepa Brena (Foto: Instagram) Galerija

Lepa Brena i Boba Živojinović zajedno su od 1987. godine i imaju dva sina, a on je sada progovorio o njihovom skladnom braku.

Suprug jedne od najpopularnijih i najuspješnijih pjevačica ovih prostora u jednoj se emisiji osvrnuo na njihov brak i ljubav koja traje već 34 godine. Boba Živojinović i Lepa Brena zajedno su od 1987. godine, a u skladnom su braku dobili sinove Stefana i Viktora.

Pogledaj i ovo Lepa Brena i Boba Živojinović - 3 ovo nije oečkivao! Boba završio u suzama zbog Lepe Brene: Pogledajte iznenađenje koje je pjevačica pripremila suprugu za 60. rođendan!

Živojnović je istaknuo kako mu nikada nije smetalo što ga nazivaju suprugom Lepe Brene, prenosi Mondo. Otkrio je i sve o njihovom odnosu, a podijelio je i recept za sretan i uspješan brak.

Ispričao je kako su tijekom pandemije znali biti zajedno i po 24 sata dnevno, a to je odnos koji je dobio drugu dimenziju. Smatra kako su kroz sve to otkrili nešto jače i svjetlije, a sada kada su bili razdvojeni dva tjedna shvatili su koliko si međudobno nedostaju.

"Znali smo to i ranije, ali otkrivamo i sada te mislim da će to potrajati", zaključio je Boba. U intervjuu je rekao da uz ljubav mora postojati i poštovanje. "Brena i ja smo zajedno od 1987. godine i evo, izdržavam nekako već 34 godine", komentirao je uz osmijeh.

Lepa Brena i njezin suprug inače ljeto provode na moru, a prošle godine su uživali u društvu svojih prijatelja na hrvatskoj, crnogorskoj, ali i talijanskoj obali.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene