Bio je nepodnošljiv

Bivši tjelohranitelji tuže holivudsku legendu: ''Brisali smo mu drogu s lica, bili smo mu dadilje, nismo imali ni ručak''

Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) +0 Johnny Depp (Foto: Getty Images) Galerija

Eugene Arreola i Miguel Sanchez dvije su godine radili za Johnnyja Deppa, a sada su u javnost iznijeli prljave detalje i potražuju novac za koji tvrde da im ga duguje.

Eugene Arreola i Miguel Sanchez podnijeli su tužbu protiv Johnnyja Deppa u petak. Dvojica bivših tjelohranitelja holivudskog su glumca pazila do siječnja ove godine, a oni sada tvrde da su protekle dvije godine radili prekovremeno, da im prekovremeni sati nikad nisu bili plaćeni, te da nisu imali pauzu za ručak ni vremena za odmor, piše Daily Mail. Tvrde i da se Depp u jednom trenutku oteo kontroli te da su se, kako bi ga zaštitili od njegovih poroka, osjećali kao njegove dadilje.

Pogledaj i ovo Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Profimedia) Lagala je? Glumačka legenda tuži bivšu ženu i traži od nje 50 milijuna dolara, nije zaboravio njezine optužbe!

Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

U tužbi ističu da je cijeli taj period za njih bio jedva podnošljiv te su se čak prisjetili trenutka kad su mu brisali drogu s lica u jednom noćnom klubu kako bi spriječili da to vide ostali oko njega. Također, kako kažu, pored toga što su gledali kako financijski propada, osim za njega, bili su zaduženi i za njegovu djecu, 18-godišnju Lily Rose i 16-godišnjeg Johna.

Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Kako dodaju, konstantno su radili stvari koje ne ulaze u posao tjelohranitelja –razvozili su njega i njegovu obitelj prema potrebi, a više puta ih je tražio i da sjednu za volan prijevoznih sredstava koja su sadržavala ilegalne supstance.

Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Sada zbog svega spomenutog potražuju novac koji im duguje, a njegovi glasnogovornici još se nisu oglasili povodom ove tužbe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene