velika greška

Uništio je predbračni ugovor jer im je išlo u ljubavi, a 24 godine kasnije ona traži da joj isplaćuje 2 milijuna dolara mjesečno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dr. Dre i Nicole Young rastali su se početkom ljeta ove godine, a ona od njega sada traži da joj isplaćuje čak dva milijuna dolara mjesečno.

Bivša supruga glazbenog mogula Dr. Drea, Nicole Young, sudu je predala papire u kojima traži od svog bivšeg muža naknadu od oko dva milijuna dolara mjesečno. 50-godišnja Nicole objasnila je to kao privremenu bračnu naknadu nakon razvoda, a traži i dodatnih pet milijuna dolara, tj. podmirenje sudskih troškova.

Pogledaj i ovo showbuzz javio se fanovima Legenda repa usred mučnog razvoda pretrpjela aneurizmu mozga, hitno je hospitaliziran

Young je od 55-godišnjeg repera zatražila razvod početkom ljeta ove godine nakon 24 godine braka, a par ima i dvoje djece, sina Truicea (23) te kćer Truly (19).

Prema navodima izvora bliskih paru, Nicolein se život nije promijenio otkako se razišla od supruga. Ostala je živjeti u njihovoj vili u Malibuu, a osim toga ima i sav luksuz koji je i prije imala, od posluge do skupih automobila, prenosi Daily Mail.

Dr. Dre i Nicole su 1996. godine prije vjenčanja potpisali predbračni ugovor, no kako im je u ljubavi dobro išlo, slavni reper je dokument navodno uništio te ona sada može tražiti novac od njega. Reper je na sudu rekao kako je predbračni ugovor postojao, a od njezinih novih potraživanja će se na taj način pokušati obraniti na sudu.

Dr. Dre, čije je pravo ime Andre Young, još ranije je na suđenju istaknuo kako mu bivša supruga ne želi vratiti njegove stvari iz vile poput skupih motora, palica za golf i vatrenog oružja. Nakon rastave, on se preselio u drugu kuću koju ima u Los Angelesu.

Young je prije Drea bila u braku s NBA zvijezdom, Sesaleom Threattom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene