Elegantna, ali i seksi

Beyonce besprijekorna: 'Nitko ga nije vidio osim mog supruga i mame'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je zasjala na Grammmyjima, Beyonce je opet bila u centru pažnje. Bila je 'njezina' večer jer je prvi put predstavila osobni dokumentarac o svojem životu.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Jay Z s kćerima Blue Ivy i Rumi sportski spektakl! Pogledajte koliko je narasla mlađa kći Beyonce i Jay Z-ja, glazbenik na događaju godine u društvu svojih mezimica pokazao nježnu očinsku stranu!

Naime, sinoć je u New Yorku odražana premijera njeznog dokumentarca 'Life is but a dream', a sama pjevačica okupljene je osvojila svojim izdanjem.

31-godišnja Beyonce odjenula je elegantnu Elie Saab bež haljinu, optočenu kristalima, koja je istaknula njezine slavne obline! Posebnu čar zavodljivom izdanju pridodao je seksi izrez s prednje strane haljine, koji je otkrio raskoš Beyonceinog dekoltea.

'Bit će mi teško gledati film sa svima u kinu. Nitko ga nije vidio osim mog supruga i mame. Kad sam se vozila tu samo sam mislila... o Bože, ovo se stvarno događa!', rekla je prije premijere uzbuđena Beyonce. 'Divno je znati da se sav naporni rad isplatio... Sve se događa s razlogom', rekla je Beyonce na premijeri.

>> 'Toliko toga otkrivam o sebi, bojim se!'

Posebno ponosan na svoju suprugu bio je Jay-Z, a kao podrška Beyonce stigle su i njezina mama Tina i sestra Solange. No i cijela svita poznatih je došla 'škicnuti' dokumentarac: Oprah, Doutzen Kroes, Selita Ebanks, glumica Angela Basset i mnogi drugi.

>> Beyonce prelazi sva očekivanja, prodano već 5.000 ulaznica!

'Life Is But A Dream' ,'intimni' dokumentarac slavne pjevačice koji će prikazati nepoznate detalje o njezinom životu, emitirat će se 16.veljače na HBO.

Podsjetimo, Beyonce stiže u Zagreb 17. travnja, stoga ako želite vidjeti slavnu divu, požurite po ulaznice jer ih ima sve manje...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene