Vruće, vruće

Vruće igrice slavnog para - potrošili 6 tisuća dolara na što?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kako se temperatura spušta u New Yorku, tako je u domu Jay Z-a i Beyonce uzavrela!

Izgleda kako je slavni par imao vrlo zabavan tjedan kada su potrošili tisuće dolara na seks-igračke u New York City shopu.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Samo lagano Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

Beyonce objavila svoj najprovokativniji video dosad

I dok su se drugi roditelji zabavljali otvarajući darove sa svojom djecom, Beyonce i Jay Z viđeni su na Štefanje u Babeland seks shopu na Manhattanu, gdje su potrošili 6000 dolara na X-rated stvarčice, prenosi Radar Online.

'Nisu kupili ništa upadljivo ili previše ekstremno. Sve su bile top-of-the-line igračke. Neke su čak bile pozlaćene', rekao je neimenovani izvor. Drugi su se fanovi pohvalili na društvenim mrežama kako su vidjeli slavni par u Babelandu.

Iako bi ovi navodi mogli biti samo zabavni tračevi, ne može se ne primijetiti kako Beyoncein najnoviji album vrvi od seksualnih stihova više nego ikad. No, par ima i što slaviti - Beyoncein neočekivani album i dalje dominira glazbenim ljestvicama, a upravo je završila i svoju uspješnu Mrs.Carter Show svjetsku turneju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene