Kakvo iznenađenje!

Bivši hrvatski zet Bernie Ecclestone u 90. godini čeka dijete, poznat je i spol: "Tako je, termin je ovog ljeta"

Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto Profimedia) Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Slavica i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) Bernie je multimilijarder (Foto: AFP) +0 Bernie upija sunce (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Bernice Ecclestone i Fabiana Flossi čekaju dijete koje na svijet treba stići u lipnju ove godine.

Bivši vlasnik Formule 1 i bivši hrvatski zet, 89-godišnji Bernie Ecclestone čeka svoje četvrto dijete sa 44-godišnjom suprugom Fabijanom Flossi, prenose britanski Daily Mail.

Milijarder i njegova supruga, koji trenutno borave na svojoj farmi u blizini brazilskog Sao Paula, u lipnju ove godine očekuju sina, a vijest su potvrdili njemačkim novinama Blick.

Bernie će tako četvrto dijete dobiti nekoliko mjeseci prije svog 90. rođendana, a njegove tri kćeri malenog brata. Podsjećamo, najstariju kći, danas 65-godišnju Deborah dobio je s prvom suprugom Ivy Bamford, a s drugom suprugom, Hrvaticom Slavicom Radić ima 35-godišnju kći Tamaru i 31-godišnju kći Petru.

"Tako je, termin je ovog ljeta. Nadam se da ću ponovno uskoro naučiti backgammon. Nakon moje Formule 1, imali smo dovoljno vremena za vježbanje", izjavio je za Blick.

Bernie i Fabiana vjenčali su se 2012. godine, tri godine nakon što se on razveo od Slavice, koja je nakon razvoda ostala jedna od najbogatijih Hrvatica. Upoznali su se preko Sportskog vijeća za moto sport na čijim je sastancima ona redovito nazočila kao jedna poduzetnica. Nekoliko godina nakon toga, njihov zajednički prijatelj pozvao ju je na krstarenje Hrvatskom na kojem je bio i Bernie, a sve ostalo je povijest.

"Kao i svi roditelji, imamo samo jednu želju: dijete se mora roditi zdravo. I nadam se da nikad neće izraziti namjeru baviti se Formulom 1", zaključila je buduća majka. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene