Lopez ga ne ispušta iz ruku

Affleck uhvaćen u trenutku kada nije očekivao paparazze, činilo se i da će zaplakati, a čudne izraze nije mogao prikriti!

Ben Affleck i Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Lopez - 2 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez - 1 Ben Affleck i Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +0 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Galerija

Ben Affleck snimljen je lošeg raspoloženja u društvu Jennifer Lopez nakon što su ove godine odlučili preskočiti pojavljivanje na Met Gali u New Yorku.

Čini se da lošem raspoloženju Bena Afflecka u posljednje vrijeme nema kraja, barem ako je suditi po najnovijim fotografijama kada su ga paparazzi uhvatili sa zaručnicom Jennifer Lopez u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

49-godišnji Ben pritom nije mogao sakriti zabrinute i čudne izraze lica dok ga je tri godine starija Jennifer držala za ruku u šetnji. Inače, to je njihovo prvo pojavljivanje nakon što su začudili obožavatelje svojim nedolaskom na Met Galu na kojoj su ih svi očekivali. Paparazzi su ih snimili dok su prolazili, a činilo se da je Ben posve izgubio strpljenje kada ih je uočio, za razliku od Jennifer, koja nije djelovala nimalo uzrujano. 

No, izgleda kako su imali važnijeg posla dok aktivno traže svoj dom iz snova, što Benu ne pada lako i čini se kao da gubi strpljenje jer su ga paparazzi nedavno uhvatili vidno ljutitog u razgledavanju jedne od luksuznih vila, a čak ga ni Jennifer nije uspjela smiriti i oraspoložiti.

Par je nedavno razgledao i bivši dom kćeri najbogatije Hrvatice, Petre Ecclestone, točnije ogromno imanje koje je dugi niz godina bilo poznato pod imenom Spelling Manor, a koji su izgradili pokojni medijski mogul Aaron Spelling i njegova supruga Cindy.

2011. godine Candy je imanje prodala 33-godišnjoj Petri za 85 milijuna dolara, i to prije nego što je uložila 20 milijuna dolara u renoviranje. Petra je pak 2019. odlučila prodati poznatu nekretninu za nešto manje od 120 milijuna dolara, i to anonimnom kupcu iz Saudijske Arabije.

Na prostranom posjedu od 4,6 hektara nalazi se 100 parkirnih mjesta, 14 spavaćih soba i 27 potpuno opremljenih kupaonica. U kući se nalaze i kuglana, kino, teniski teren, frizerski salon te bazen i jacuzzi.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga +0 Jelena Rozga - 1 Celebrity Nikad raskošniji dekolte Jelene Rozge sve je oborio s nogu, ne pamtimo kada je izgledala izazovnije!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Nina Badrić Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +0 Vanna i Nina Badrić Celebrity Nina objavila fotku s Vannom, no jedan je detalj neke zbunio, primjećujete li i vi tu nešto čudno?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene