Spojila ih crkva

Dok se najpoznatija plus size manekenka ''ubijala'' od treninga, pažnju je ipak ukrao njezin zgodni muž isklesanog tijela

Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Getty) +0 Ashley Graham (Foto: Getty) Galerija

Ashley Graham svijet je upoznao kao prvog plus-size modela koji je svim ostalim otvorio vrata dotad vrlo okrutnog modnog svijeta.

Par je u sretnom braku nešto više od 8 godina.

Pogledaj i ovo Ashley Graham (Foto: Profimedia) Nova vruća kampanja Možda ima višak kilograma, no za oblinama ove ljepotice uzdišu i muškarci i žene diljem svijeta

Ashley Graham svijet je upoznao kao prvog plus-size modela koji je svim ostalim otvorio vrata dotad vrlo okrutnog modnog svijeta koji je godinama prije toga preferirao mršavice.

 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Iako i dan danas dio ljudi u modnoj industriji, ali i javnosti, negoduje zbog invazije plus-size manekenki, Ashley nimalo ne mari za komentare, jer vrijedno radi i zarađuje milijune na naslovnicama, u editorijalima, ali i na modnim pistama na kojima ju sve češće viđamo.

 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Osim na poslovnom, manekenki cvjetaju ruže i na privatnom planu, i to još od 2009. godine kada je u crkvi upoznala svog sadašnjeg supruga, kinematografa Justina Ervina.

Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par se vjenčao godinu dana kasnije, a često su u intervjuima isticali kako su se čuvali do braka. Devet godina kasnije, par izgleda zaljubljeno kao i prvog dana, a nedavno su viđeni u New Yorku kako zajedno vježbaju.

 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Ovoga puta, svu pažnju je ukrao upravo Justin svojim isklesanim tijelom, a par često bojavljuje i na društvenim mrežama zajedničke treninge.

Čini se kako oni itekako znaju da parovi koji vježbaju zajedno, ostaju zajedno. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene