Odvažno!

Najpopularnija plus size manekenka pokazala potpuno golo tijelo u 8. mjesecu trudnoće: "Otvorena za predaju"

Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashley Graham (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashley Graham (Foto: AFP) Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham i Justin Ervin (Foto: Instagram) Ashley Graham i Justin Ervin (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham, Saweetie i Bebe Rexha (Foto: Getty Images) +0 Ashley Graham (Foto: Getty Images) Galerija

Ashley Graham iznenadila je obožavatelje na društvenim mrežama i objavila fotografiju na kojoj pozira u potpunosti razgolićenom izdanju.

Trenutno najpopularnija plus size manekenka na svijetu 32-godišnja Ashley Graham ne može dočekati dolazak svog prvog djeteta na svijet, što bi se trebalo dogoditi u siječnju 2020. godine, a do tada svoju sreću i iščekivanje dijeli sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Ashley Graham ups! Potpuno gola plus-size manekenka pokušala je pokriti strateške dijelove, no nešto joj je ipak izvirilo!

Tako je na svom profilu na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u potpunosti gola, u jednom od položaja kojima vježba jogu.

"Otvorena za predaju", napisala je Ashley uz crnu bijelu fotografiju na kojoj je crnom linijom prekrila bradavice i dobila više od milijun lajkova od pratitelja i prijatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

"Moj novi screensaver", napisala joj je komičarka Whitney Cummings, dok joj je manekenka Helena Christensen poručila da je divno ljudsko biće, a oglasila se i kolegica Emily Ratajkowski koja je u komentarima ostavila niz emojija o obliku srca.

Ashley je vijest da ona i suprug Justin Erwin čekaju prvo dijete u kolovozu i to preslatkom objavom na društvenim mrežama kojom je sve raznježila. U međuvremenu je ispisala povijest i među prvim plus size manekenkama koja je trudna prošetala modnom pistom, a u Noći vještica je pokazala kako zna rušiti granice seksepila i u trudnoći u kostimu Jessice Rabbit.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron (Foto: Getty Images) Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron (Foto: Getty Images) Zac Efron (Foto: AFP) +6 Zac Efron (Foto: Instagram) Celebrity Poznati glumac i miljenik žena na rubu smrti: Hitno ga prebacili u bolnicu, a svemu je kriv reality show

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene