Vratit će se on

Schwarzenegger završio na operaciji pa zabrinuo obožavatelje, javila mu se i jedna od naljepših sportašica

Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) IMDB 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) +0 Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) Galerija

Arnold Schwarzenegger objavio je na Instagramu fotografije iz bolnice u kojoj je završio zbog problema sa srcem.

Legendarni holivudski glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger zabrinuo je svoje obožavatelje i pratitelje na društvenim mrežama kada je objavio fotografiju iz bolnice, no otkrio im je da se osjeća fantastično i objasnio zašto je tamo.

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 2 sjećate se ''blizanaca''? Nakon skoro 40 godina sastali su se glavni akteri ove urnebesne komedije, pogledajte kako je izgledao njihov ponovni susret!

"Zahvaljujući timu Klinike Cleveland ima novi aortni zalistak koji ide uz moj novi plućni zalistak iz posljednje operacije. Osjećam se fantastično i već sam šetao ulicama Clevelanda uživajući u vašim nevjerojatnim spomenicima. Hvala svim liječnicima i medicinskim sestrama u mom timu", napisao je 73-godišnji Arnold uz fotografije iz bolničkog kreveta, ali i šetnje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

U komentarima su mu pristigle brojne želje za brzi oporavak, između ostalih i umirovljene skijašice Lindsey Vonn, glumaca Jima Belushija i Johnnyja Knoxvillea, Josha Brolina, obitelji i prijatelja.

"Čuvaj se i pazi na sebe", "Molimo za tvoj oporavak", "Šaljem ti tonu ljubavi", "Terminatoru ništa ne može", "Legendo, brzo se oporavi", "Molim te, budi na sigurnom", "Vratit ćeš se ti brzo", dio je poruka koje je dobio.

Arnold je inače rođen sa srčanom manom i morao je biti podvrgnut hitnoj operaciji otvorenog srca 2018. godine kada su mu liječnici zamijenili plućni zalistak.

Danas sa 73 godine i dalje aktivno vježba i održava top formu što se posebno sviđa njegovim obožavateljima koji u njemu vide i inspiraciju. Aktivan je na društvenim mrežama, naročito je veliki obožavatelj Instagrama gdje redovito objavljuje sličice iz privatnog života kojim je oduvijek plijenio pozornost.

Najzapaženije filmske uloge ostvario je u filmovima "Terminator", "Conan barbarin", "Komandos", "Plaćenici", "Luda božićna zvona", "Istinite laži" i drugima, a od 2003. do 2011. godine bio je kalifornijski guverner.

Prije nekoliko godina našao se u središtu preljubničke afere kada je otkriveno da je s kućnom pomoćnicom dobio sina Josepha Baenu, s kojim je danas u sjajnim odnosima i koji je njegova slika i prilika. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene