''molim vas...''

Teniska senzacija oglasila se nakon iznenadne smrti partnera koji je imao samo 42 godine: ''Nezamisliva tragedija, srce mi je slomljeno''

Arina Sabaljenka Arina Sabaljenka Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Arina Sabaljenka - 8 Arina Sabaljenka - 20 Arina Sabaljenka - 11 Arina Sabaljenka - 16 Arina Sabaljenka - 19 Arina Sabaljenka - 10 Arina Sabaljenka - 9 Arina Sabaljenka - 7 Arina Sabaljenka - 4 Arina Sabaljenka - 2 +20 Arina Sabaljenka - 1 Galerija

Bjeloruska tenisačica Arina Sabaljenka oglasila se prvi put nakon tragične smrti svoga bivšeg dečka Konstantina Kolcova.

Ovih dana teniski svijet potresla je tragična vijest o smrti Konstantina Kolcova, 42-godišnjeg hokejaša koji je ljubio drugu tenisačicu svijeta, Bjeloruskinju Arinu Sabaljenku.

Pogledaji ovo Arina Sabaljenka i Konstantin Kolcov Tenis Dečko Arine Sabaljenke ipak je tragično preminuo, ona će zaigrati samo tri dana nakon njegove smrti

Kolcov i Sabaljenka vezu su raskinuli nedugo prije njegove smrti, reklo je nekoliko izvora za Telegraph, ali ostali su u dobrim odnosima te je tenisačicu njegova smrt izuzetno pogodila.

Nakon svega i ona sama oglasila se na društvenim mrežama.

"Konstantinova smrt nezamisliva je tragedija. Iako više nismo bili zajedno, srce mi je slomljeno. Molim vas, poštujte moju i privatnost njegove obitelji u ovom teškom trenutku", napisala je Sabaljenka na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗔𝗥𝗬𝗡𝗔 𝗦𝗔𝗕𝗔𝗟𝗘𝗡𝗞𝗔 🐯🎾❤️ (@sabalenka_aryna)


Iako su prve informacije donijele vijest kako je 42-godišnji Kolcov preminuo zbog krvnog ugruška, policija u Miamiju otkrila je da se ipak radi o vjerojatnom suicidu.

Naime, Kolcov je pao s balkona hotelske sobe, a istraga zasad nije pokazala nikakve znakove potencijalnog nasilja.

Unatoč teškim trenucima 25-godišnja Sabaljenka ovaj će tjedan nastupati na turniru u Miamiju, iako se očekivalo njezino povlačenje s turnira. Posljednje informacije Tennis Channela govorile kako Sabaljenka neće održavati konferencije ni davati izjave za medije.

U ponedjeljak je viđena kako trenira na terenima samo nekoliko sati nakon događaja, a čini se da joj je to bio način da se pomiri s teškim saznanjem.

Sabaljenka će prvi meč u Miamiju igrati u petak protiv najbolje prijateljice Paule Badose, 72. igračice svijeta, koja ju je tješila nakon Kolcovljeve smrti.

"Ne znam što reći. Arina i ja smo tako bliske i znam što prolazi jer smo razgovarale odmah nakon tragedije. Ne znam što reći... Arina je jaka žena i uvjerena sam da će u ovoj situaciji crpiti snagu iz čega god može. Nadam se da će to biti prava bitka i dobar meč", izjavila je Badosa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗔𝗥𝗬𝗡𝗔 𝗦𝗔𝗕𝗔𝗟𝗘𝗡𝗞𝗔 🐯🎾❤️ (@sabalenka_aryna)


1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Viktor Živojinović - 3 Viktor Živojinović - 1 Viktor Živojinović - 2 Sofija Spasojević - 14 +26 Sofija Spasojević - 13 Celebrity Sin Lepe Brene pohvalio se novom djevojkom, više ne skriva da je uspio zavesti zgodnu voditeljicu

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 1 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 4 +19 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 5 inMagazin Peco i Silvia prekinuli šutnju i samo za In Magazin ispričali cijelu istinu: ''Ljudi se igraju životima, a zapravo ne znaju što time rade''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene