Gnjusni komentari

Ariana Grande se oglasila u vezi smrti bivšeg dečka, njegovi obožavatelji krive nju za to

Ariana Grande, Mac Miller (Foto: Profimedia) Ariana Grande, Mac Miller (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ariana Grande, Mac Miller (Foto: Profimedia) Ariana Grande Mac Miller (Foto: Profimedia) Ariana Grande Mac Miller (Foto: Profimedia) Ariana Grande Mac Miller (Foto: Getty) Ariana Grande Mac Miller (Foto: Profimedia) Ariana Grande i Mac Miller (Foto: Instagram) Ariana Grande Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) +0 Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Galerija

Ariana Grande i Mac Miller u vezi su bili 2 godine, a prekinuli su u svibnju ove godine.

Slavna pjevačica oglasila se u vezi smrti bivšeg dečka.

Pogledaj i ovo Ariana Grande (Foto: Instagram) Na dobrom putu Hoće li Ariana Grande uskoro završiti kao omražena Taylor Swift kojoj su svi okrenuli leđa?

Radi se o pjevačici Ariani Grande čiji je bivši dečko, reper Mac Miller, nedavno pronađen mrtav u svom domu u Kaliforniji nakon što se predozirao.

Ariana Grande i Mac Miller (Foto: Instagram) Ariana Grande i Mac Miller (Foto: Instagram) Foto: Instagram

26-godišnji reper i pjevačica prekinuli su u svibnju ove godine nakon 2 godine ljubavi, a ubrzo nakon toga, Ariana je započela vezu s komičarem Peteom Davidsonom s kojim se zaručila nakon svega mjesec dana veze. U isto vrijeme, oglasila se i u vezi prekida s Mac Millerom na Twitteru.

"Apsurdno je kako se minimalizira žensko samopoštovanje kada tvrdite da bi ona trebala ostati u toksičnoj vezi, jer je muškarac napisao album o njoj, što ovdje niti nije slučaj. Samo je pjesma 'Cinderella' o meni. Nisam dadilja niti majka i niti jedna žena se ne bi trebala u svojoj vezi osjećati tako. Brinula sam se za njega i molila za njegovo zdravlje godinama, i uvijek ću, no kriviti ženu za činjenicu da se neki muškarac ne može brinuti za sebe, to je velik problem!"

Ariana Grande Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande Pete Davidson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

A Ariana je prije nešto manje od 24 sata na svom Instagram profilu objavila crno-bijelu fotografiju svog bivšeg dečka ispod koje nije napisala ništa, a dio njegovih obožavatelja nastavio ju je napadati kako je ona kriva za njegovu smrt.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

"Ovo je tvoja krivica", "Ti si ovo učinila", "Ti si ga ubila", "Ti si čisto zlo", samo su neki od gnjusnih komentara koji su joj ostavljeni na društvenim profilima. Naime, dio obožavatelja smatra kako ga je pjevačica uništila jer ga je ostavila zbog sadašnjeg zaručnika, no Ariana nikada nije komentirala takve optužbe, a vjerojatno i neće, jer šutnja često doista jest zlato.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene