uskoro stiže i sestrica

Archie slavi drugi rođendan! Kraljevska obitelj nije ga vidjela već 18 mjeseci, a evo kakve su mu čestitke uputili

Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) screenshot 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) +0 Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle jako se brine o tome da detalji o njezinu sinu Archieju ne izlaze u javnost, a maleni danas slavi svoj drugi rođendan.

Sin britanskog princa Harryja i Meghan Markle, maleni Archie Montbatten-Windsor, slavi svoj drugi rođendan. Čestitke za rođendan stigle su u SAD iz daleke Velike Britanije, a kraljevska je obitelj uz fotografiju Harryja, Meghan i Archieja svom malenom članu poželjela sve najbolje.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

Prema navodima izvora bliskih kraljevskom paru, Archie će se s prabakom, kraljicom Elizabetom II. čuti preko Zooma, javlja Mirror. Unatoč tenzijama koje su nastale zbog intervjua koji su Harry i Meghan dali još u ožujku voditeljici Opri Winfrey, kraljevska će obitelj sve nesuglasice ostaviti sa strane kako bi proslavila veliki dan za malenog Archieja, kojeg nisu vidjeli već 18 mjeseci. U spomenutom intervjuu Meghan je između ostalog izjavila kako je jedan član kraljevske obitelji bio zabrinut zbog toga kakvu će Archie boju kože imati te je ispričala sve probleme vezane za njegovu titulu.

Wishing Archie Mountbatten-Windsor a very happy 2nd birthday today. 🎈 📸 Dominic Lipinski / PA Images

Posted by The Royal Family on Wednesday, May 5, 2021

Archie će rođendan provesti sa svojim roditeljima u njihovu domu u kalifornijskom Montecitu, a uskoro bi na svijet trebala doći i njegova sestra.

Meghan Markle nastoji da detalji o njezinu sinu ostanu tajna te rijetko govori o njemu, no nekoliko je puta spomenula kako je Archie vrlo mirno dijete. "Ima predivan temperament, jako je miran", rekla je jednom prilikom te je komentirala kako je baš poput anđela. Njegov je temperament jedno vrijeme i brinuo bivšu glumicu jer je bio izrazito tih dok je spavao. Toliko tih da je ponekad pazila diše li uopće. Govorila je kako bi voljela da je malo živahniji samo da zna da je s njime sve u redu.

Archie inače ima dvojno državljanstvo SAD-a i Velike Britanije, a svog djeda Thomasa Marklea nikada nije upoznao. Meghan sa svojim ocem nije razgovarala nekoliko godina, nije bio na njezinu vjenčanju, a nikada uživo nije upoznao ni Harryja, već je s njime samo razgovarao preko telefona.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zanimljivosti Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele (Foto: AFP) +4 Adele (Foto: AFP) Zanimljivosti Izgubila je 45 kilograma pa sama objavila svoje najnovije fotke! Evo kako Adele izgleda poslije velike transformacije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene