tko ju vidi?

Naša glumica nasmijala fotografijom u badiću u 58. godini jer je priznala da joj se potkrala greška

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anja Šovagović Despot istaknula je uz objavu da nije znala kako maknuti krug, a da joj se sviđa fotografija.

Glumica Anja Šovagović Despot (57) odmara u Supetru na otoku Braču s mužem Draganom Despotom (64) i svakodnevno dijeli fotografije na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Jelena Perčin U radu je spas! Jelena Perčin nakon razvoda niže vrhunske uloge, a glumica Lana Barić na premijeri zabljesnula u outfitu od samo sto kuna

Njezina objava u subotu je nasmijala pratitelje. "Ne znam izbrisati ovaj krug ničim izazvan, a sviđa mi se fotka", napisala je Anja pokraj fotografije na kojoj pozira u jednodijelnom badiću u bazenu. 

"Dobro ti stoji. Nema potrebe da ga mičeš", "Da nisi spomenula krug, ne bih ga ni vidio. Tko vidi krug?", "Niti nemoj, baš je zanimljiv, ima svoju čar...u njega zapiši uspomenu tog trenutka za sjećanja...", "Woow", "Dobra fotka i s krugom", komentirali su njezini pratitelji koji su se fokusirali na glumičin dobar izgled, a ne "grešku" na fotografiji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne znam izbrisati ovaj krug ničim izazvan😅, a sviđa mi se fotka😂😅😇 #sunčanidan #sunce #sun #therapy #myplace #home #beautifulday #matkovkrug #photoby @despotana_art

A post shared by Anja Šovagović (@anjasovagovic) on

Jedna od pratiteljica je istaknula i da Šovagović Despot odlično izgleda te ju je upitala jede li išta. "Nakon stresa od potresa jela sam nestvarno, sad imam stres od toga gdje ću se vratiti pa ne jedem uopće", odgovorila je glumica. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene