objasnila i svoj fokus

Angelina Jolie osvrnula se na važnost trenutačnog stanja u Ukrajini: "Prerano je da znamo što će se dogoditi"

Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +0 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Galerija

Angelina Jolie na Instagramu se oglasila o situaciji u Ukrajini te je dala do znanja što o svemu misli.

Holivudska glumica Angelina Jolie na Instagramu se osvrnula na rusku invaziju Ukrajine.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna na Dori 2024 - 2 je li pobjeda na eurosongu moguća? Hrvatska se popela na eurovizijskim kladionicama, ispred Baby Lasagne je samo Ukrajina!

"Poput mnogih od vas, molim se za ljude u Ukrajini. Moj fokus, kao i fokus mojih kolega iz UNHCR-a je napraviti sve što je moguće da se osiguraju zaštita i osnovna ljudska prava raseljenih ljudi i izbjeglica u regiji. Već smo vidjeli izvješća o žrtvama i ljudima koji su počeli bježati iz svojih domova tražeći sigurnost. Prerano je da znamo što će se dogoditi, ali značaj ovog trenutka ne može se prenaglasiti", napisala je u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Jolie je inače poznata po borbi za ljudska prava, a prvi put je svjedočila učincima humanitarne krize dok je snimala film "Tomb Raider" 2001. u ratom razorenoj Kambodži. Tijekom posljednjih nekoliko godina, posjećivala je izbjegličke kampove diljem svijeta, a donirala je milijune dolara u dobrotvorne svrhe.

O situaciji u Ukrajini oglasile su se brojne hrvatske, ali i ruske zvijezde. Svi su redom osudili potez Rusije te su izrazili podršku Ukrajini.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mario Roth - 1 Celebrity Albina reagirala na situaciju u Ukrajini, ljutitu poruku uputio je i naš poznati pjevač: "Opet ponavljamo greške iz prošlosti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene