I Anđa je 'protiv'

'Oduzeli su mi dijete jer nisam prava obitelj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anđa Marić je na Facebooku objasnila zašto je toliko aktivna za inicijativu 'glasajmo protiv' kad je u pitanju referendum o braku.

'Mnogi me pitaju zašto sam toliko aktivna za inicijativu glasajmo PROTIV. Evo, moj odgovor. U posljednje 3 godine i 11 mjeseci ja sam na obiteljskom sudu za skrbništvo gdje me diskriminiraju, oduzeli su mi dijete jer 'nisam prava obitelj', a moj bivši i njegova žena jesu pa su odlučili da je mom djetetu bolje tamo jer je to zajednica muškarca i žene, nije bitno kako je do toga došlo, bilo je važno samo da ja sama NISAM. Drage žene i djevojke, u Sloveniji je prije nekoliko godina prošao jedan takav nazadan referendum. (I ovdje ga je huškao OPUS DEI). Ne dao vam Bog da vas muž ikad ostavi jer nećete imati jednaka prava, bit ćete raspuštenice kao i ja, 2. klasa građanki. Nećete moći odgajati svoje dijete jer će ga dati vašem bivšem i njegovoj novoj ženi. Eto. Ja sam manjina. I oštro sam protiv. Obitelj je sve gdje je ljubav. Neka vam je sa srećom', napisala je Anđa Marić na Facebooku.

Pogledaj i ovo showbuzz I poznati se izjasnili Glas o našem referendumu proširio se svijetom

'Presretni smo, mene je strah jer sam od sada 'on my own

Podsjećamo, u nedjelju se u Hrvatskoj održava referendum o definiciji braka kojeg je zatražila građanska inicijativa 'U ime obitelji', koja je u tu svrhu prikupila više od 680.000 valjanih potpisa.

Na referendumu će građanima biti postavljeno pitanje sljedećeg sadržaja: Jeste li za to da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene