Ludo zaljubljeni

Mladi Vatreni objavio romantičnu fotografiju sa svojom Mijom, svu pažnju ukrale njezine duge noge

Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić s djevojkom (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Galerija

Andrej Kramarić i djevojka Mia Ćurković zajedno su od 2017. godine.

Domaći nogometaš ne skriva koliko je zaljubljen u svoju atraktivnu djevojku.

Pogledaj i ovo Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Vruća čestitka Mladi Vatreni odveo djevojku na Mauricijus, ona pokazala savršeno tijelo

Radi se o 27-godišnjem hrvatskom reprezentativcu Andreju Kramariću koji je još jednom pokazao svoju romantičnu stranu pred 376 tisuća obožavatelja koji ga slijede na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Nogometaš je, naime, objavio fotografiju poljupca s djevojkom Mijom Ćurković, a svojim je obožavateljima istovremeno zaželio sretno Valentinovo. Par je pozirao ispod velikog, crvenog srca, a pažnju su posebno ukrale njezine vitke noge koje je istaknula u maloj, crnoj haljini te bijelim cipelama na petu.

Andrej itekako plijeni pozornost ženskog djela publike, a sve je kulminiralo na prošlogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji kada je stigao na vrh liste najpoželjnijih domaćih nogometaša.

No, tada se i saznalo kako je sretno zaljubljen, a njegova odabranica je zgodna Zagrepčanka koja studira na Veterinarskom fakultetu i koja je njegovo srce osvojila je još 2017. godine. Par voli putovati, pa su tako zajedno posjetili grčki Mykonos i Dubai kada su se pojavile glasine i kako je Andrej zaprosio atraktivnu brinetu, jer je na njenoj ruci sjajio prsten nalik zaručničkom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Samozatajni par nikada nije komentirao takve napise, a glasine su se stišale. Kako god bilo, čini se kako paru u vezi cvjetaju ruže.

Andrej je prije Mije 6 godina ljubio Zagrepčanku Marinu Pavić, a prekid je potvrdio 2016. godine. "Nešto se mućka i nešto se promijenilo, ali mislim da je bolje... Ionako nećete ništa doznati. Nisam tip koji će previše govoriti o tome", rekao je tada zagonetno Kramarić za Story.hr. Na pitanje radi li se o Hrvatici ili možda Njemici, odgovorio je: "Hrvatica, samo Hrvatice!" 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) +5 Lana Jurčević dečko (Foto: Instagram) Celebrity Lana Jurčević čestitala dečku Valentinovo u prozirnoj majici: "Volim te iako si me danas živcirao"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pavičić (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) +0 Josipa Pavičić Berardini (FOTO: PR) Celebrity Domaća dama slomljena srca: "Jesu li vas ikad ostavili na Dan zaljubljenih? Mene jesu. Jutros u 4 sata."

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Profimedia) +4 Demi Rose (Foto: Instagram) Celebrity Ovako ona ide na večeru: Poslije vrućeg odmora na Tajlandu preplanulu put pokazuje u Londonu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene