žive odvojeno

Naša proslavljena tekvandoašica razvodi se od supruga nakon četiri godine braka: "Napravila sam sve da obitelj održim na okupu, ali nije išlo"

Ana Zaninović (FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell) Ana Zaninović (FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Zaninović (FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell) Lucija i Ana Zaninović +0 Lucija i Ana Zaninović (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Galerija

Ana Zaninović i Duje Đapić vjenčali su se 2017. godine i zajedno imaju sinčića Tomu, a od veljače ove godine žive odvojeno.

Bivša tekvandoašica Ana Zaninović otkrila je da ona i njezin suprug, splitski poduzetnik Duje Đapić, više ne žive zajedno.

Pogledaj i ovo Lucija i Ana Zaninović - 1 Znate li koja je koja? Naše najpoznatije blizanke mnogi i dalje teško raspoznaju, no po jednom detalju se ipak razlikuju!

"Još nismo službeno razvedeni, no ne živimo zajedno od veljače. U pitanju nije treća osoba, jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo", izjavila je Ana za časopis Gloria.

Do kraj braka došlo je zbog nepomirljivih razlika, a za to su do sada su znali samo njihovi najbliži.

"Najteži period je iza mene i sada sam spremna krenuti dalje. Brak je za mene svetinja i uistinu sam napravila sve u svojoj moći da obitelj održim na okupu. Ali nije išlo", ispričala je Ana koja će sa suprugom nakon razvoda ostati u korektnom odnosima zbog njihova sina.

Ana i Duje upoznali su se u jednoj teretani u Splitu. Vjenčali su se 2017., nakon pet godina veze, a iste godine dobili su sina Tomu koji sada živi s mamom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić nastupa pred publikom(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: PR) +0 Zdravko Čolić (Foto: PR) Celebrity Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene