Mačka kao nekad

U seksi donjem rublju i halterima, balkanska zvijezda pokazala drastični gubitak kilograma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Nikolić posljednjom fotografijom na Instagramu oduševila je brojne obožavatelje kojima je pokazala kako izgleda bolje no ikad.

Jedna od najpoznatijih srpskih pjevačica Ana Nikolić oduševila je obožavatelje posljednjom fotografijom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Adele (Foto: AFP) Skinula 40 kilograma Uhvaćena u rijetkom pojavljivanju: Najnovije fotografije pokazuju rezultate drastične dijete pjevačice

41-godišnja pjevačica vratila je staru liniju te najavila novi album, a fotografija na kojoj pozira u seksi, žutom donjem rublju te halterima i štiklama raspametila je više od 416 tisuća njenih obožavatelja.

"Snimanje u tijeku. Mala sladak život voli, neće da je ljubav boli", poručila je Ana pored fotografije kojom je dokazala kako joj je itekako krenulo u životu i koja je nastala na snimanju spota koji će očito biti golišav i vruć.

A osim što uživa u zajedničkim trenucima sa svojom kćerkicom Tarom, velika regionalna zvijezda pokazala je i kako je skinula nakupljene kilograme zbog kojih su ju srpski mediji nemilosrdno razapinjali mjesecima.

Oni su se nakupili tijekom trudnoće, a kćerkica je na svijet stigla kao kruna ljubavi sa srpskim reperom Stefanom Đurićem Rastom s kojim je Ana bila u kratkom braku tijekom 2016. i 2017. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐀𝐍𝐀 𝐍𝐈𝐊𝐎𝐋𝐈𝐂 (@ananikolicofficial) on

"Teško sam podnijela razvod i trebalo mi je puno vremena da krenem dalje sa svojim životom. Na kraju nije uspjelo. Mislim da je to bio najbolji potez u tom trenutku. Težak, ali najbolji. Prošla sam kroz veoma ružan i težak period, to znaju sve žene koje su prošle kroz razvod. Pa iako taj brak bio iz interesa, a moj je bio iz ljubavi. Ja sam veoma teško to podnijela, ali imam dijete, shvatila sam da nemam luksuz da budem u ne znam kakvoj depresiji. Razvod je izuzetno teška stvar, ali sve se preživi. Uvijek je bolje staviti točku na nešto što nije funkcionalno, nego nastavljati agoniju", rekla je jednom prilikom za Avaz Ana koja se doista u potpunosti transformirala te nas podsjetila na početke svoje karijere kada nema muškarca koji nije uzdisao za njom. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Detmer Amanda Detmer Amanda Detmer Amanda Detmer +0 Amanda Detmer Celebrity Ova glumica nekad je bila prava slatkica, pred njom je bila velika karijera - a onda ju je alkohol potpuno uništio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene