Javila se iz Londona

I premijerka Srbije bila je na sprovodu kraljice Elizabete, a pridružila joj se i lijepa partnerica, koju rijetko viđamo

Ana Brnabić i Milica Đurić Ana Brnabić i Milica Đurić Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Brnabić i Milica Đurić Ana Brnabić i Milica Đurić Ana Brnabić Ana Brnabić Ana Brnabić Ana Brnabić Ana Brnabić, premijerka Srbije Ana Brnabić (Foto: AFP) +0 Ana Brnabić i Milica Đurić Galerija

Ana Brnabić na Instagramu se javila iz Londona, kamo je otputovala povodom sprovoda kraljice Elizabete II., a pozirala je s partnericom Milicom Đurić.

Sprovod kraljice Elizabete II. okupio je u Londonu čelnike zemalja iz cijelog svijeta, uključujući i predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, dok je iz Srbije stigla premijerka Ana Brnabić.

Pogledaj i ovo showbuzz deset godina veze Srpska premijerka čuva privatni život daleko od javnosti, no lijepu partnericu izvela je na premijeru filma

Brnabić se iz Londona javila na svojem Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj pozira s partnericom Milicom Đurić. Obje su bile u crnini, a Ana je odabrala odijelo, dok je Milica nosila haljinu i šešir.

"Upisala sam se u knjigu žalosti u domu Lancaster povodom smrti kraljice Elizabete II. Svijet je izgubio velikog lidera, ličnost koja je bila oličenje tradicije i patriotizma. Srbija i čitav svijet pamtit će Njezino Veličanstvo kao jednu od najznačajnijih figura u modernoj povijesti", napisala je Brnabić u opisu fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Prime Minister Ana Brnabić (@anabrnabic)

Premijerku i njezinu partnericu rijetko imamo priliku vidjeti zajedno, iako su već 12 godina u vezi i zajedno imaju sina Igora. No, svoju vezu nisu mogle ozakoniti jer u Srbiji još ne postoji zakon o istospolnim brakovima, a samim tim Brnabić ne može biti ni zakonska skrbnica svojem sinu.

Brnabić je ranije ove godine u emisiji "AmiG Show" prvi put u javnosti progovorila o partnerici i sinu.

"Neku večer sam došla poslije svih sastanaka kući. Kako samo uvečer smije gledati crtane filmove, gledali smo njegov omiljeni crtić 'Veseli zečići', stalno ga gledamo. Ima ta epizoda u kojoj se oni igraju i jedan mali ostalima smeta s trubom. Meni je to sve u što se puše truba, a on se okrenuo i rekao: 'To je rog.' Otišla sam na Google i stvarno je bio rog. Rekla sam mu da je pametan, a on se okrenuo prema meni i rekao: 'Kako si zamijenila trubu s rogom?'", ispričala je ponosna majka te je naglasila i kako njezin sin zna sve instrumente, voli klasičnu glazbu i jako je pametan.

Tom prilikom otkrila je i tko je stroži roditelj.

"Nisam ja, Milica je. Ja nisam stroga, ali dobro je da netko drži disciplinu", kazala je premijerka, a priznala je i da joj partnerica kupuje svu odjeću.

Inače, Ana je prva žena u Srbiji na poziciji premijerke, a njezina partnerica Milica radi u Centru za radiologiju i magnetsku rezonancu u Kliničkom centru Srbije.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William +21 Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William Celebrity Kamere zabilježile zanimljiv trenutak između princeze Charlotte i princa Georgea, pogledajte snimku koja je postala hit!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 4 +28 Kate Middleton - 6 Celebrity Tko će naslijediti kraljičin skupocjeni nakit? Kolekcija se sastoji od brojnih dragulja, dijamanata i bisera: ''Postoji hijerarhija''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene