Neće biti lako

Amel Ćurić ulazi u cipele Halida Bešlića, a pred Matkom Knešaurekom je pravi pjevački izazov

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) +0 Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

U nedjelju ćemo gledati i osmu epizodu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a jedna od zanimljivijih transformacija zasigurno će biti ona Amela Ćurića u Halida Bešlića

Nove fenomenalne transformacije očekuju gledatelje Nove TV i ove nedjelje u popularnom showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Pogledaj i ovo Matko Knešaurek (Foto: Dnevnik.hr) Ostao u čudu Zašto je pjesma Mile Hrnića toliko zbunila Matka Knešaureka? Pogledajte u našem videu!

Jedna od njih sigurno će biti transformacija Amela Ćurića, koji će ove nedjelje ući u cipele legendarnog Halida Bešlića.

“On je jedan od najboljih ljudi na estradi koji su ikad rođeni. Jednostavno ima tu neku energiju kojom tu neku dobrotu kojom isijava. On spada u izvođača narodne muzike, ali svi ga vole“, rekao je i dodao kako se raduje ovom izazovu. Vokalna trenerica Martina Tomčić rekla mu je kako mu ovoga puta ona uopće nije potrebna, a Amel je rekao kako neće imati problema s tekstom jer na svojim koncertima često zna pjevati Halidove pjesme.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Uspio sam s Mišom Kovačem, a nadam se da ću i s Halidom. Koliko god to izgledalo jednostavno, nije jednostavno“, izjavio je Amel. ''Ako sad ne zakucam, onda neću bit' sretan“, zaključio je.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Prošloga tjedna utjelovila je legendarnog Dalibora Bruna, a ove nedjelje Ana Vilenica postat će mlada pjevačica Camila Cabello. ''Zadovoljna sam da sam dobila priliku to otpjevati i otplesati jer mi je stvar dobra, samo se nadam da ću biti na nivou“, oduševljena je Ana ovotjednim zadatkom. Ističe kako će joj najteže biti uhvatiti plesne korake, a spot joj se jako sviđa. “Meni je prekrasna ova pjesma, jako je lijepa izvođačica, lijepa boja glasa i lijepo pjeva. Nju je lijepo gledati, vidjet ćemo hoće li mene biti lijepo gledati“, rekla je Ana i dodala kako ju najviše plaši imitiranje glasa ove mlade pjevačice.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Prošloga puta sve je gledatelje zabavila kao Davor Gobac, a ove nedjelje Paola Valić Bekić od gljive je dobila nešto potpuno drugačije. Zadatak joj je transformirati se u jednu od članica planetarno popularne ženske grupe TLC. ''Pjesma je stvarno bila veliki hit, TLC me podsjeća na nekakvo lijepo razdoblje odrastanja i mladenaštva, baš mi je to bilo cool“, uzbuđeno govori o ovotjednom zadatku. ''Imam i koreografiju, pravu, ali ja se bojim plesati“, kaže Paola i dodaje kako će joj najveći problem biti smirivanje vlastite energije na polaganu razinu cura iz grupe TLC. ''Opet mi je malo frka, panikica“, ističe Paola.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Matko Knešaurek u zadnjih je nekoliko emisija dobio brojne pohvale žirija za napredak, a vidjet ćemo hoće li tako biti i ovoga tjedna kada postane Lionel Richie. ''Napokon neki mali pjevački izazov. To su pjesme gdje se nešto kvalitetno muzički radilo“, sretan je Matko zbog uloge koju mu je dodijelila gljiva. Rekao je kako mu je ova transformacija velik zalogaj. ''Njegova usporenost će mi doći kao naručena, napokon da se malo usporim“, oduševljeno će Matko. ''Jedva čekam postati Lionel Richie na dvije minute“, zaključuje.

Zanimljive nastupe ove će nedjelje priuštiti Katarina Baban u ulozi popularnog Jole, Davor Dretar Drele kao svevremenska Zdenka Kovačiček, a vidjet ćemo i Maju Bajamić kao genijalnog Michaela Jacksona te Damira Poljičaka koji će se transformirati u Milu Hrnića.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene