Ljubi poznate i bogate

Vodi turbulentan ljubavni život: Holivudska žderačica muškaraca već je pronašla novu ''žrtvu''?

Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Heidi Klum Vito (Foto: Profimedia) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Elon Musk Amber Heard (Foto: Profimedia) +0 Amber Heard Elon Musk (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Amber Heard poznatija je po burnom ljubavnom životu, a manje po filmskim postignućima.

Glumica je poznatija po burnom ljubavnom životu, a manje po filmskim postignućima.

Pogledaj i ovo Amber Heard (Foto: Profimedia) Ostale su prijateljice Buran ljubavni život: Glumica prošetala s bivšom djevojkom s kojom ima vrlo zanimljivu prošlost

32-godišnja glumica Amber Heard odnedavno uživa u ljubavi s trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom, koji je svjetskoj javnosti postao poznat po vezi s njemačkim top-modelom Heidi Klum. Par je prekinuo u rujnu 2017. godine zbog prenatrpanih rasporeda, dok neki upućeni izvori tvrde kako je problem bila činjenica da dotični nije mogao ostati vjeran.

Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Heidi Klum Vito (Foto: Profimedia) Heidi Klum Vito (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

A prošloga mjeseca on je viđen u zagrljaju još jedne poznate plavuše, glumice Amber Heard, koja je u javnosti poznata po burnom braku s glumcem Johnnyjem Deppom, koji je katastrofalno završio 2016. godine. Podsjetimo, par je počeo hodati 2011. godine nakon što su se upoznali na setu filma "The Rum Diary", a vjenčanje je održano 2015. godine. Svega 15 mjeseci kasnije otkriveno je da se par rastaje, a Amber je momentalno optužila supruga za psihičko i fizičko zlostavljanje.

Amber je tvrdila kako je glumac imao velikih problema s alkoholom, zbog čega ju je zlostavljao od samih početaka veze, a snimila je i modrice po licu za koje je tvrdila kako joj je nanio upravo Johnny. Iako javnost u takvim pričama uglavnom staje na stranu pripadnica nježnijeg spola, ovoga puta mnogi su stali na stranu slavnog glumca tvrdeći kako je Amber sve pomno isplanirala kako bi se dokopala slave i novca, iako ih je kasnije donirala u dobrotvorne svrhe.

Amber Heard Depp (Foto: Getty) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Foto: Getty

U Deppovu obranu stale su i bivše partnerice Winona Ryder i Vanessa Paradis tvrdeći da on nije takav, a Amber je ubrzo dobila epitet "besramne žderačice muškaraca". Ubrzo nakon što je njihov brak okončan, glumica je počela ljubiti milijardera Elona Muska, s kojim je prekidala nekoliko puta sve do konačnog prekida u kolovozu 2017. godine nakon godinu dana ljubavi. "Uništit će ga kao Johnnyja", pisalo se na račun glumice tada, a i sam Elon u jednom je intervjuu otkrio kako mu je slomila srce.

Elon Musk Amber Heard (Foto: Profimedia) Elon Musk Amber Heard (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Ona je prekinula više sa mnom nego ja s njom, mislim. Bio sam zbilja zaljubljen, zbilja me boljelo", rekao je Elon za slavni časopis GQ te dodao da je tjednima nakon prekida bio očajan. "Ako nisam zaljubljen, ako nisam u duljoj vezi, nisam sretan. Nikad neću biti sretan bez nekoga. Odlazak u prazan krevet me ubija. Nije da ne znam kako je to, sam sam u toj praznoj kućerini dok moji koraci odjekuju hodnikom, nitko nije sa mnom, nitko nije na tom jastuku pored mene. Jebote. Kako da budem sretan u takvoj situaciji?"

Od lipnja ove godine, Amber ima ponovno poznatog i bogatog partnera, a čini se kako ljubav s Vitom cvjeta jer se par više ne skriva, a posljednjih se tjedana doslovno ne odvajaju jedno od drugoga.

Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Čini se kako dotičnog nije nimalo briga za lošu reputaciju njegove drage u javnosti, koju Hollywood obožava mrziti i nazivati "vrhunskom lažljivicom i prevaranticom". No, tko zna, možda se Vito pokaže kao "onaj pravi". 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene