Čestitamo

UDAJE SE ALKA VUICA I to već sljedeći tjedan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedno od najprepoznatljivih lica hrvatske estrade, Alka Vuica planira se udati sljedeći vikend za dugogodišnjeg partnera, Zlatka Arslanagića.

Poznata pjevačica Alka Vuica udaje se, i to već sljedeći vikend. Iako su prije dvije godine prekinuli zaruke, Alka i sarajevski poduzetnik Zlatko Arslanagić ipak će stati pred oltar. Alka je kazala kako nikada nije bila zaljubljenija i da je sigurna kako je Zlatko ljubav njenog života.

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Antonija Šola kao Alka Vuica, TLZP Ups! Hoće li se Igor Mešin pokajati zbog ovog komentara o Alki Vuici? "Ja ne znam poznaješ li ti nju, ali upoznat ćeš je sad!"

'S njim se osjećam divno. Imam u njemu prijatelja i ljubavnika. Mi smo prvo bili prijatelji, a onda je naše prijateljstvo preraslo u vezu. Među nama je uvijek bila neka kemija', izjavila je Alka jednom prilikom.

Zajedno su već četiri godine, a jedini razlog zbog kojeg su prekinuli zaruke su bile mnogobrojne poslovne obveze. Alka iz jedne od prijašnjih veza ima sina, koju u potpunosti podržava njezinu odluku i odabranika, prenosi srpski Alo.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene