Malo tjelovježbe

Bivša Viktorijina anđelica pokazala je pravi sportski duh, a fotografi su je uhvatili i dok se zagrijavala i razgibavala!

Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio - 1 Alessandra Ambrosio - 2 Alessandra Ambrosio - 3 Alessandra Ambrosio - 4 Alessandra Ambrosio - 5 Alessandra Ambrosio - 6 Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio - 6 Alessandra Ambrosio - 7 Alessandra Ambrosio - 8 +20 Alessandra Ambrosio - 9 Galerija

Alessandra Ambrosio zaigrala je odbojku na pijesku sa svojim prijateljima, a pridružio im se i njezin dečko Richard Lee.

Svjetski poznatu manekenku Alessandru Ambrosio, fotografi su uhvatili dok je uživala igrajući odbojku na pijesku u društvu svojih prijatelja i partnera Richarda Leeja. 

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

U dvodijelnom sivom badiću pokazala je svoju zgodnu manekensku liniju.

Prije nego što je zaigrala na terenu, Ambrosio se razgibavala i pokazivala svoje zanosno tijelo, a kao modni dodatak nosila je šiltericu i sunčane naočale. 

Uhvaćena je i u izmjenjivanju nježnosti s Richardom. Naime par se strastveno ljubio bez imalo srama. 

Popularna manekenka na svojoj figuri radi naporno i svakodnevno te nije ni čudo da zbog toga ima tako savršenu građu tijela.

Na njezinom Instagram profilu prati je skoro 12 tisuća ljudi, a ona u zadnje vrijeme rado dijeli fotografije u badićima za koje dobiva pregršt komplimenata.

Ambrosio se nedavno družila s našom najseksi Hrvaticom Ivanom Knoll u Crnoj Gori, nakon čega je otputovala u Beograd gdje je u jednom beogradskom klubu bila na rođendanskoj proslavi poznatog srpskog PR stručnjaka Milana Blagojevića.

Na toj proslavi bila je i regionalna pjevačica Seka Aleksić koja se također slikala sa svjetski poznatom manekenkom.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger +15 Nicole Scherzinger Celebrity Pjevačica kojoj se divi cijeli svijet počastila pogledom na svoju liniju bez mane, ne čudi što je nazivaju boginjom!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princ George, Kate Middleton, princeza Charlotte Princ William, princ George, Kate Middleton Princ George i Sophie Wessex Princ George +20 Camilla Parker Bowles, princ George, Kate Middleton Celebrity Dan sprovoda kraljice Elizabete za princa Georgea nije bio nimalo lak, evo kako je podnio taj događaj

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene