opet u sedmom nebu

Izgubila je glavu za novim dečkom, dijele strasti i poljupce gdje stignu i ne zanima ih što će drugi reći na to

Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio, Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Galerija

Alessandra Ambrosio snimljenaje s novim dečkom Richardom Leejem na plaži u Santa Monici gdje su bili glavna atrakcija.

Umirovljena anđelica Victoria's Secret i slavna manekenka Alessandra Ambrosio uhvaćena je na plaži u Santa Monici gdje je razmjenjivala strasti i poljupce sa svojim novim dečkom Richardom Leejem, a činilo se da ih objektivi paparazza i znatiželjni pogledi nimalo ne diraju.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

40-godišnja Alessandra pažnju je plijenila svojom besprijekornom linijom dok je uživala u romantičnim trenucima sa svojim novim odabranikom. Par je zajedno viđen nedavno na romatničnoj večeri u jednom restoranu u Los Angelesu i od tada se ne odvajaju jedno od drugoga.

Prije njega bila je zaručena s poduzetnikom Jamiejem Mazurom s kojim ima 12-godišnju kćer Anju Louise i 9-godišnjeg sina Noaha Phoenixa. Nakon nekoliko godina veze zaručili su se 2008. godine, ali zaruke su raskinuli 2018. godine.

Nakon prekida s Jamiejem, Alessandra je započela vezu s Talijanom Niccolom Oddijem no nakon nešto više od dvije godine i s njim je prekinula.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama poput Dolce & Gabbana, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, a dugi niz godina bila je anđelica Victoria's Secreta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene