Loše je krenulo, ali...

Naš zgodni pjevač pokazao u kakvoj je formi, ali i priznao kojem poroku teško odolijeva: "Uvijek imam grižnju savjesti!"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Đuras u emisiji Alen Đuras u emisiji Alen Đuras u emisiji Alen Đuras u emisiji Alen Đuras u emisiji Alen Đuras u emisiji Alen Đuras u emisiji Alen Đuras u emisiji Alen Đuras u emisiji Alen Đuras u emisiji +0 Alen Đuras u emisiji Galerija

Alen Đuras gost je nove epizode emisije "Zdravlje na kvadrat" u kojem se otkrio kakvo mu je zdravlje, ali i kojim se sportom bavi.

Svojim pjevačkim sposobnostima, Alen Đuras pokazao je da je iznimno talentirani glazbenik, a ovaj 28-godišnjak iz Planoga pokraj Trogira uz to što pjeva, piše pjesme, sklada, ali i svira. A kakva mu je kondicija? E to je provjerila ekipa emisije "Zdravlje na kvadrat".

Pogledaj i ovo Mijo Kevo malo o načinu života Zvijezda Kumova sasvim iskreno priznala kojem bi se zahvatu podvrgnuo: ''Zbog ovog posla bi to napravio...''

Alen je tako pokazao kako mu ide plenk, a ubrzo je zaključio da će sigurno imati i upalu mišića.

"Jesmo gotovi, ili? Ne mogu! E stvarno nisam znao da sam u tako lošoj formi. Joj, već vidim da ću imati upalu mišića", požalio se Alen.

No istini za volju, onda se dogodio taj famozni klik u glavi, kao i kod većine vježbača, i Alen se, uz dosta znoja pokazao itekako izdržljivim u treningu! Malo zagrijavanja, dobar trening, malo dječje igre, i onda je došlo vrijeme saznati neke stvari o Alenovom zdravom načinu života.

Otkrio je tako da je njegovo zdravstveno stanje dobro, ali da ima visoki tlak i dodao da je to zbog nedovoljnog kretanja, ali i prehrane.

“Nekad jedem full zdravo, pa je to voće, napravim smoothi, ili jedno jaje s nekakvim žitaricama, pa to pomiješam sve. Nekad, evo desilo mi se danas, nisam imao vremena pa sam, onda moram nešto na brzinu pojesti. Usput bude neka pekara, i tako", izjavio je Alen.

Kaže kako ruča ribu, povrće i meso, salatu. Večera, dodaje, ili zdravo - a to znači salate i sir, ili pojede fast food.

"Mislim da bih mogao bolje brinuti o svom zdravlju i mislim da više padnem nego što želim. Uvijek imam grižnju savjesti. Znaš imam toliku želju, Isuse kako bih sad pojeo topli sendvič, i toliko grizem da pojedem to, i onda kad pojedem, uvijek imam tu rečenicu - nije meni ovo trebalo", priznao je.

Otkrio je i kojim se sportom odnedavno bavi.

“Evo krenuo sam s plivanjem prije mjesec dana, baš iz zdravstvenih razloga, visoki tlak”, kaže Alen.

Uz plivanje voli planinarenje, ponekad ode do teretane, no nije ljubitelj nogometa.

Alen priznaje i što mu je potrebno da bude bolje čovjek.

“Više volje za radom. Znam u dosta trenutaka reći, joj, kako bih sad odmorio, a ono znaš, cijeli dan sam doma. Volio bih više biti uporniji", izjavio je.

Cijeli razgovor s Alenom pogledajte u prilogu emisije "Zdravlje na kvadrat".

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 6 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 2 +5 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Celebrity Zvijezda našeg hit showa na spektakularnom partyju otkrila spol djeteta koje čeka s lijepom suprugom, pogledajte fotke s raskošnog slavlja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene