stigla prinova

Vučić postao otac: "Prekidam obaveze i to s osmijehom na licu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vučić je po treći put postao otac, a iz prvog braka ima kćer i sina - Milicu i Danila.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prekinuo je službeni posjet Kazahstanu i doputovao u Beograd jer je u petak navečer dobio sina, objavili su beogradski mediji, a vijest o rođenju sina objavio je i Vučić na svom Twitteru.

Pogledaj i ovo Rade Šerbedžija - 4 "Ovo je nedopustivo!" Vučićev SNS pokušao spriječiti nastup Rade Šerbedžije u Novom Sadu, njegov potez nakon toga popraćen je ovacijama!

"Večeras ću prvi put morati prekinuti državničke obaveze, i to s osmijehom na licu, jer smo Tamara i ja, prije nekoliko minuta, dobili sina", napisao je Vučić sinoć Twitteru.

Na vijest iz Beograda Vučić je odlučio skratiti posjet Kazahstanu i vratiti se u Beograd.Vučić je po treći put postao otac, a iz prvog braka ima kćer i sina - Milicu i Danila.

Srbijanski predsjednik boravio je u službenom posjetu Kazahstaanu gdje je u glavnom gradu Astani danas trebao sudjelovati u otvaranju nacionalnog paviljona Srbije na manifestaciji "Astana Ekspo 2017", a potom održati predavanje na jednom kazahstanskom univerzitetu. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene