Zanimljiva životna priča

Brazilka iz "Supertalenta" kći je slavnih roditelja, no luksuz je zamijenila cirkusom gdje živi sa suprugom i trogodišnjim sinom

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Luana Cayres Luana Cayres Luana Cayres Luana Cayres Luana Cayres Luana Cayres Luana Cayres Luana Cayres Luana Cayres Luana Cayres +1 Luana Cayres Galerija

Luana Cayres je svojim nevjerojatnim akrobacijama oduševila gledatelje "Supertalenta", a talentirana Brazilka ima i zanimljivu životnu priču.

Prva epizoda showa "Supertalent" najavila je itekako zanimljivu novu sezonu s mnoštvom raznovrsnih talenata, ali i osebujnih kandidata.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

A jedna od kandidatkinja koja se posebno istaknula, kako svojim talentom, tako i egzotičnom pojavom, svakako je 33-godišnja Luana Cayres iz Brazila.

Nadarena akrobatkinja do sada se već natjecala u talijanskom, njemačkom, rumunjskom, bugarskom i španjolskom "Supertalentu", pa je već dobro poznata publici diljem Europe, a sada se, na radost brojnih gledatelja, došla okušati i u hrvatskoj verziji showa.

Osim što je svojom impresivnom akrobatskom točkom publiku digla na noge, ni članovi žirija nisu mogli sakriti oduševljenje zbog onoga što vide, a tijekom nekih dijelova točke su čak žmirili i vikali.

"Kakav preokret", komentirao je šokirani Davor Bilman nakon točke koju je i sam poželio naučiti.

"Impresivna pojava, prvo mi se nije svidjelo, a onda preokret. Poštovanje!" poručila joj je Martina Tomčić.

Maju Šuput je impresionirala čim je izašla na pozornicu, a priznala joj je i da je ljubomorna jer ima više perja na glavi od nje.

"Probudila si nas, sve mi se svidjelo, i nastup, i kosa, imaš sjajnog frizera. Dok si ti to radila mi smo plakali, a ti si se smijala. Zadivljen sam", nije skrivao oduševljenje ni Janko Popović Volarić, a od žirija je dobila četiri "da".

Inače, Luana je kći brazilskih glumaca, koja trenutno živi u Španjolskoj. Odmalena je nastupala u kazališnim mjuziklima. Nakon stanke od tri godine zbog studiranja biologije, odlučila se vratiti nastupima. Tako je prije 10 godina došla u Europu raditi u cirkusu kao plesačica sambe. Izvodila je i burlesku i tribute Carmen Mirandi.

U Italiji je upoznala sadašnjeg muža, balans artista. Oboje rade u cirkusu "Gotan" i imaju sina koji je klaun. Trogodišnjak voli život u cirkusu i putovanja, a u cirkusu ima i školu. Život u pokretnim kamperima je Luani u početku bio nezamisliv i grozan jer je živjela u velikoj kući u Brazilu, ali s vremenom se navikla, zavoljela to i sada ne bi ništa mijenjala. Obožava izvoditi opasne stvari i one koje se ne viđaju tako često. Najviše voli vidjeti oduševljena lica kada izvede točku.

"Volim kada ljudi vide što radim i kažu: 'O, moj Bože!'" kaže Luana koja je svojim talentom stekla popularnost i na Instagramu gdje redovito objavljuje svoje fotke u kostimima i snimke nastupa te ima preko 2900 sljedbenika.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Azra Grljević - 4 Azra Grljević - 3 Azra Grljević - 2 +0 Maja Šuput za vrijeme nastupa Azre Grljević - 1 Celebrity Žena s koje nisu mogli skinuti pogled zbog njezina talenta: ''Najviše me živcira kad pitaju imam li donje rublje ispod kostima''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene