Jako bliski

Ljepotica ponovno u zagrljaju zgodnog Srbina?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetski mediji spekuliraju o obnovi ljubavi manekeneka i bivšeg košarkaša. Poručila mu je nedavno da je zgodan te se druži s njegovom sestrom.

Stara ljubav zaborava nema! Barem se tako čini ako je suditi po prelijepoj Adriani Limi i Marku Jariću. Posljednjih tjedana spekulira se u svjetskim medijima da se manekenka vratila svom bivšem suprugu. Razlog takvim pretpostavkama su njezine objave na Instagramu.

Pogledaj i ovo Marko Jarić (Foto: Profimedia) Slab na manekenke Bivši muž jedne od najljepših žena na svijetu opet ljubi ljepoticu, a već ju je i upoznao s kćerkicama

Nakon što se na premijeri filma 'Zoolander 2' pojavila s Jarićevom sestrom Tamarom, Adriana je objavila i njihov zajednički selfie te napisala da je na premijeru išla sa obitelji, s naglaskom na tu riječ. I dok se to može protumačiti kao dobar odnos dviju dama i nakon razvoda, medije muči još jedna činjenica.

Na Jarićevu nedavnu fotografiju na Instagramu, Adriana je kratko komentirala: 'zgodan'. Ako i nisu zajedno, svakako su ponovno bliski, što je u svakom slučaju sjajna vijest, budući da su vječno vezani dvjema djevojčicama.

 

ZOOLANDER 2 Premier with FAMILY @tamarajaric #zoolander2

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene