I dalje joj se svi čude

Kao da je nova osoba: Nikad nije bila mršavija, a pobrinula se da joj vitak struk i dekolte svi primijete i komentiraju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adele će gostovati u sljedećoj emisiji showa " "Saturday Night Live" što je najavljeno na društvenim mrežama i nitko ju ne može prestati hvaliti.

Britanska pjevačica i dobitnica brojnih Grammyja 32-godišnja Adele prije nekoliko je mjeseci ostavila bez teksta obožavatelje diljem svijeta nakon što se pojavila vidno mršavija, ili bolje rečeno s 40 kilograma manje nego je imala do tada.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

No slavna Britanka i dalje ne prestaje iznenađivati svojim novim imidžem, ali i seksepilnim kombinacijama kao što je to bio slučaj kada je najavljivala svoje gostovanje u televizijskom showu "Saturday Night Live". Za tu je priliku odabraka baršunasti komplet koji je istaknuo njezinu nikad vitkiju liniju, ali i dekolte.

"Tako sam uzbuđen zbog Adele, predivna je", "Izgleda prelijepo kao i uvijek", "Ovo će biti dobro", "Adele, oduzimaš nam dah", "Kakva kraljica", "Skoro je nisam prepoznala", samo su neki od komentara s društvenih mreža. 

Osim izgledom 32-godišnja Adele je Amerikance oduševila i kada su čuli kako priča američkim naglaskom, što im posebno laska.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl) on

Nedavno se pisalo kako se viđa s pjevačem Chrisom Brownom koji je u kasnim satima bio napustio njezin dom u Londonu.

"Pokušali su njegov dolazak sakriti, da ostane tajna. Stigao je usred noći, nije otišao do dva ujutro. Stigao je u golemom, zatamnjenom autu s mnogo ogromnih, mišićavih tjelohranitelja koji su bili u drugim autima", rekao je izvor za The Sun.

2019. godine Adele se razvela nakon tri godine braka od poduzetnika Simona Koneckija s kojim je dobila sina Angela. Šuškalo se da je brzo preboljela rastavu i da je u vezi s reperom Josephom Junirom Adenugom, poznatijim kao Skepta s kojim je također bila viđena.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene